keskiviikko 28. helmikuuta 2024

Miten ihmeessä

 Olipas taas päivä, sellainen, että tuntui että tunteja oli aivan liian vähän. Aamulla annoin Rose´lle possun ruston pituus 40-50 cm ja se onneton nielaisi sen kerralla purematta kertaakaan. Hetki meni ja koira oksensi sen pihalle, no ei ihme, mutta enhän minä ehtinyt sitä nappaamaan vaan Rose´nappasi sen ja söi pureskelematta sen uudestaan. Kun kupissa on nappuloita niin ne syödään kyllä yksi tellen, hitaasti ja taidolla. Voi Rose´. 


Päätin että tänään Rose´lenkkeilee vasta myöhemmin päivällä. Päivään on kuulunut myös naisten liikunta tunti, live radio lähetys ROll FM:ltä jonka juonsi poikani Toni lounasravintola FunFun Lunch & Events (Kerava) Hän haastatteli Tommi Läntistä. Hieno ohjelma taas tälläkin kertaa.


Sitten olikin aika laittaa hirvipaisti pataan ja muhimaan. Onnistui muuten yliodotusten. Kun ruoka oli uunissa lähdettiin Rose´n kanssa lenkille.


Kun tulin kotiin olikin sitten aika tarjoilla hirvipaisti Harrylle ja itse lähdin salille. No salin jälkeen pääsin itsekin maistamaan hirvipaistia. Muutama kiva puhelukin ystävien kanssa ehdittiin puhumaan. Hieno päivä taas kertakaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti