keskiviikko 21. helmikuuta 2024

Olipas taas hauskaa

 

Ei siitä nyt ihan lahjapaketin näköistä tullut lausahti kukkaosaston myyjä kun sai valmiiksi minun kukkapakettini. No olin kyllä samaa mieltä ei tainnut ihan tulla. Olisin saanut itsekin paketoida mutta valitsin että tehköön ammattilainen kun vien lahjaksi.🤣 Unohtuikohan tuosta esim . päälimmäinen kerros pois vai olikohan jotain uutta tyyliä. Näin että tarjolla olisi ollut kyllä kaunista päällyspaperiakin mutta se ei ilmeisti kuulunut tähän malliin. Kun poistuin kaupasta minulla oli kaksi näin upeaa pakettia mukana. Sisällä olevat kukat oli kiedottu vielä pakkausmuoviin ja teipattu palloksi. Onneksi eivät kuitenkaan olleet rusentuneet kuoliaaksi.  Tämän sitä saa kun tunkee itsensä ensimmäisenä kauppaan kun koko liikkeessä on vain pari myyjää paikalla. Oltiin taas Rose´n kanssa liikenteessä.


Kukkaostosten jälkeen siirryttiin taas MYllyn ostoskeskukseen jossa vain yleiset tilat ja Prisma olivat auki. Oli hauskaa kierrellä ja katsella kuinka ahkerasti siivoushenkilöstö siivosi yleisiä tiloja ja kaupoissa sitten taas siivottiin niitä tiloja. Miehet ajelivat yhdistelmäkoneilla ja naiset sitten taas työntelivät siivouskärryjä ja käyttiviät imuria. Hyllyjä täytettiin ja lähetyksiä purettiin, oli erilainen kävelyretki. Toki lempimyyjämme riensi oitis meidät havaittuaan Roseá tervehtimään. Koko ostoskeskuksessa ei ollut yhtään koirille tarkoitettua leikkipaikkaa vaikka kovin sellaista etsimme.






Tavattiin myös pari herraa joista ensimmäinen tuli rapsuttelemaan Roseá ja kysäisi sitten että onko tämä Berhandilainen kun tämä on niin suuri? Seuraan liittyi toinen herra joka sitten asiantuntevasti tiedusteli, etteikös nämä tämän rotuiset koirat ole aina mustia, onko tämä sellainen värivirheellinen ? Arvaatte varmaan että herrat tietävät minkä on leonberginkoira ihan rodun synnystä alkaen. Rose´n kanssa on niin hauskaa kierrellä kun tälläkin kertaa kaikki sujui ihan mallikkaasti ajeltiin jopa hissillä kerroksesta toiseen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti