maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kokemuksia rikkaampana

Tänään Keelalla oli jännittävä päivä, sillä lähdimme kauneushoitolaan (Dogroomiin) . Ennen hoitolaan menoa bongasimme autoja, koiria, polkupyöriä, eli katseltiin kaupungin vilinää.
Mulla on uusi hihna

Tuolla tulee autoja

Näet sä mamma kuinka kauniisti mä istun.

 Kauneushoitola käynti sisälsi käsittely- ja malttamisharjoituksia, korvien hampaiden, turkin ja tasujen tarkistuksen. Tassukarvojen leikkauksen. Turkin harjauksen. Ajelua nostopöydällä ja tutustumisen hiusten kuivaajaan. Sekä namitusta. Käynti sujui oikein hienosti ja Keela oli reipas ja sai palkinnoksi nameja. Musti ja Mirri kaupassa oltiin jo kuin kotonaan. Lisäksi olisi kuulunut kynsien leikkaus, mutta minä en uskaltanut antaa leikata joten leikkasin ne äkkiä eilen, sillä en halua että kynsienleikkauksesta tulee ikävä kokemus, no en tiedä olisiko edes sellaista tullut niin kauniisti Keelaa käsiteltiin.
Hienosti sujuu

Täti tutkii
 Kun hoitolasta oltiin selvitty lähdettiin ystävättäreni luokse kylään. Navigaattorin mielestä minun kuului ajaa kaksi kierrosta Mustin ja MIrrin ympäri ja vasta sitten kun poistuin ilman lupaa tästä ympyränajamisesta sain jotain järkeviä ohjeita ja pääsimme perillekkin. Seuraavana olikin sitten kokemuksena kerrostalon rappukäytävä ja hissi. Päästiin kunnialla ylös ja asuntoon sisään, siellä olikin mukavaa varsinkin parveke oli ihan huippujuttu.
Hei pupujussi

Mamma täällä on yksi kukka joka tarvii vettä mä tuon sen sulle.

Me ollaan tosi korkeella

Tuolla kävelee ihmisiä
Lisää kuvateksti

Kuinkas sitten kävikään.

Sitten lopuksi ehdottomasti päivän paras uutinen jonka järjesti Belunan XL No Problem "Rudolf", sillä ihan komea terve poika. Lonkat A/A ja kyynäreet 0/0. Kiitos Rudolfin perheelle ihanan hienon pojan olette kasvattaneet, kasvattaja hymyilee ja iloitsee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti