keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Belunan Prince Dimba "Oliver"

Tänään sain suruviestin Belunan pikkuinen prinssi Oliver (6.4.2009 - 18.11.2015) on tänään siirtynyt sateenkaarisillan tuolle puolen. Oliverin perhe joutui yllättäen toivottamaan rakkaalleen hyvää matkaa. Oliverilla  oli agressiivinen luusyöpä ja tuo salakavala tauti ei antanut vaihtoehtoja.
 Muistan aina sen hetken kun Oliverin perhe tapasi ensi kerran toisensa se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tuolla pentuhuoneen seinällä on vieläkin taulu missä on kuva oranssista pennusta. Oliver oli ainutlaatuinen koira, joka rakasti perhettään yli kaiken johon kuului myös pikkuveli Oscar.
 Oliver järjesti perheelleen monia hauskoja hetkiä ja joskus jopa harmaita hiuksiakin, mutta rakkautta ei Oliverin elämästä koskaan puuttunut. Suurimmat kiitokseni Oliverin perheelle kun annoitte Oliverille sen mailman parhaan kodin ja piditte huolta tuosta pikkuisesta Belunalaisesta prinssistä.
Syttyi taivaalle uusi tähti,
koiraenkelinä tästä maailmasta lähti.
Nyt saat juosta lailla tuulen
vihreillä niityillä ajattomuuden.
Tuskaa, kipua, surua ole ei,
uni lempeä sinut sateenkaarisillalle vei.
Hyvää matkaa pikkuinen,
täällä sinua ajattelen.
 

2 kommenttia:

  1. Sanni-sisko toivottaa Oliver-veljelleen hyvää matkaa. Lämpöinen osanotto omistajilleen ja myös kasvattajalle.
    t. Sannin perhe

    VastaaPoista
  2. kiitos Arja ja muut tiedän että on vaikea sanoa mitään (sama pätee myös tänne) olen kiitollinen ajasta hänen kanssaan ja olisin tosin jaksanut pidempäänkin.selviämme jotenkin ja onhan meillä Osku...sekin tarvitsee meitä.
    Kiitos <3 parempaa päivää kaikille muille ja hienoja leonbergejä teillä taasen siellä, Arja.

    VastaaPoista