sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Talvi on tullut

Meilläkin on lunta, tosin en ole päässyt koirien kanssa lainkaan ulos tänään tai siis koirat on pihalla, mutta itse sisällä, sillä, en tiedä miten olen viime yönä  nukkunut, mutta klo 04 heräsin siihen että oikea polveni särki. Yritin nousta sängystä, mutta se ei onnistunut lainkaan en saanut jalkaa suoraksi. NO yritin lepäillä ja suoristaa jalkaa ja klo 05 nousin ja vedin tuota toimetonta jalkaa perässäni. Tutkittuani huomasin polven turvonneen kolmin kertaiseksi. Olen laittanut nyt kaikki käärmegeelit jalkaan ja raahannut sitä perässäni ja hieman on antautunut ja pystyn jo jotenkin sillä kävelemään turvoksissa on edelleen. Että tällainen rampa-armeeja täällä meillä toisella käsi ja toisella jalka täydennämme hyvin toisiamme. Laitetaan tähän pari kuvaa puoli vuotiaasta Oliverista, Amoksesta ja Liamista.
Liam

Laura kertoo:  Niitä tarinoita riittää vaikka kuinka ja paljon mutta yksi hauska oli kun Liam oli hoidossa tuolla loppuperheellä ja oli tarkoitus tehdä siskonmakkarakeitto, no keittiövahti lähti hetkeksi viikkaamaan pyykkejä ja kun tuli takaisin niin ei ollut sitten enään siskonmakkaroita, yksi ehkä vähän syyllinen tapaus lipoi vain huulia.

Kaunis turkki ja komea poika.
 Seuraavana kuulemme sitten Sadun kertomana tarinan Oliverista:
Hänestä on tullut eläinriiviö. Ei tottele eikä kuule mitään, muuta kuin joskus ja silloin kun on namia tarjolla. Ollessaan pukkiparaatissa Karva-Kaverikeikalla hän päätti ryhtyä nylkyttämään kuukautta vanhempaa leopentu Bossea, no syyhän oli joulupukin koska pysäytti koko paraatin vilkuttaakseen lapsille. Silminnäkijät totesivat että taitaa olla poika ihan jo joulumielellä. Muutoin paraati sujui oikein hienosti, Oliver otti vastaan kaikki rapsutukset, halit ja suukot eikä väsymyksestä ollut merkkiäkään.
Oliver on myös iso poika säkä 72 cm

Kaunis pää

Vielä on kasvua odotettavissa

Mitä huusiko joku

Lunta ihanaa tuumaa Oliver.
 Sitten vielä kolmas poika Amos: Ja emäntä kertoo: Eilen Amos ihmetteli kovasti lunta, mutta ei enää tänään. Tämä on jo nähty, se varmaan tuumasi mielessään.
En tiedä, onko meillä ollut liian kylmä vai mikä on, kun Amos kantaa metsästä karahkan toisensa jälkeen kotiin. Ehkä pitäisi alkaa enemmän lämmittämään takkaa.
Mitäs hommia mulla olikaan

Kukkapenkit piti peittää

Takkapuita piti tehdä

Sytykkeitä

leikkiäkkin pitäisi ehtiä

Mä olen niin rauhallinen pentu

Ai niin mun pitikin vielä hoitaa pari asiaa

Miten tässä nyt seisoo kun hihna on laitettu mun jalkojen ympätille kysyy Amos?
Hienoja poikia kaikki kolme. Pentu osuus tulee sitten illemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti