sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Hyvää naistenpäivää

Naistenpäivää on vietetty keväisissä merkeissä. Käytiin metsäisellä lenkillä koirien kanssa yhdessä KePon kanssa. Äiti sitten lähti, äkkiä meni taas pari viikkoa.  Nyt sitten pitää taas totutella  hiljaiseen omaan rytmiin, vaikka ei se äiti meillä meteliä pitänyt, oli vain hauskaa kun oli seuraa. Ymmärrän kuitenkin että äiti kaipaa ystäviään ja omaa kotiaan. 
Prinsessa Hehku

Sitten hieman asiaakin tähän seuraavaksi. Nyt on paljon kennelyskää liikkeellä ja se tarttuu todella helposti. Ensinnäkin kannattaa huolehtia, että kennelyskärokotukset ovat kunnossa. Sitten kannattaa noudattaa hieman varovaisuutta, kun toisia koiria tavataan, turvallinen kuuden metrin välimatka on hyvä pitää ja välttää siis suoraa kontaktia toisiin koiriin varsinkin tuntemattomiin koiriin.
Hehku-neiti

Kennelyskähän tarttuu jo siinä vaiheessa kun oireita ei vielä ole huomattavissa. Myös ripulia on taas runsaasti liikkeellä. Muista siis älä vie sairasta koiraa mihinkään koiratapahtumiin, älä myöskään itse osallistu mihinkään yleisötapahtumiin joos et tunne itseäsi terveeksi.
Prinsessa Nuka
Toivomme niin oirille kuin heidän ihmisilleenkin terveitä aurinkoisia kevätpäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti