maanantai 16. maaliskuuta 2020

Voihan korona

Nyt sitten rapisi kunnolla noita toimenpiteitä Suomen hallitukselta. Onneksi tuo koiran ulkoilutus on sallittu se on aika tärkeää meidän porukalle. Itse en vielä kuulu riskiryhmään mutta lähellä kyllä on sellaisia henkilöitä. Nyt kaikki apu annetaan mitä voidaan läheisille.
 Koskettihan tämä korona sen verran, että menetimme lenkkikaverin joka on nyt sitten karanteenissa ja joudutaan sitten lenkkeilemään ihan keskenämme.
Toinen murhekkin on sitten tullut vieraaksemme, nimittäin Pilven yksi lääke on toimitusvaikeuksissa, eikä ole tietoa koska saa ehkä ensi viikolla ehkä ei. Tuossa lääkkeessä on se ominaisuus, että jos sen antaminen lopetetaan yht´äkkiä niin se voi laukaista epilepsia ja sitä me ei tässä tilanteessa kyllä haluttaisi. Odotelen lääkin soittoa mitä nyt tehtäisiin, koska Pilvelle ei voi antaa tablettimuodossa kyseistä lääkettä koska annostus on 1,5 ml ja niin pieniä annoksia ei tabletista voi ottaa. Kyseessä on Gabapentin-liuos. Onneksi myös ystävä on laittanut tuntosarvet ulos ja hän onkin saanut pari hyvää vinkkiä joita huomenna ryhdyn selvittämään.

Nyt täytyy kuitenkin katsoa kohti aurinkoa joka onneksi näyttäytyy ja luo uskoa tänän koronaiseen maisemaan.
Kaikesta huolimatta oikein hyvää viikkoa kaikille ja yritetään pysyä terveenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti