keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Vierailulla

Oltiin tänään vierailulla Rosén kanssa ja olipas Rosésta jännittävää.  Rosésta oli kaikkein mielenkiintoisinta kaikki ovien kahvat joista Rosé yritti avata kaikkia kaappien ovia. Kun sanoin nyt lähdetään kotiin, niin Rosé päätti, että vesikuppi on varmaan juotava tyhjäksi ennen kuin voidaan lähteä ja alkoi litkiä vettä oikein urakalla. On se niin hassu koira.
Tänään kohtasimme myös pupu-helvetin. Oltiin menossa Taigan ja Rosén kanssa lenkille kun yht´äkkiä kaksi pupua tuli tietä pitkin meitä kohden. Rosé sai aivan järjettömän hepulin ja tempoi itsensä vapaaksi. Taiga katseli hämmästyneenä mitä nyt tapahtuu. Rosé syöksyi pupujen perään niin että pusikko ryskyi ja pelkäsin että perässä laahaava hihna jää johonkin kiinni, no ei jäänyt. Aikansa pupuja jahdattuaan palasi luokseni ja suusta vain pulppusi valkeaa vaahtoa. Huh Huh.
Loppu lenkki sujuikin sitten rauhallisimmissa merkeissä, on sillä mahdottomat voimat täytyy myöntää. Oltiin jo palaamassa kotiin kun se pupujussi taas jostain loikkasi eteemme ja taas pusikko ryskyi mutta tällä kertaa pysin kiinni hihnassa ja päästiin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti