maanantai 2. maaliskuuta 2020

Mars

Tänään meille marssi rapa-armeeja, siis miten voi koirat olla noin rapasia kun ne tulivat sisälle. Tuntuu, että lattiakaivokin on täynnä hiekkaa koirien pesun jälkeen. Onneksi me äidin kanssa käytiin tänään kevätretkellä luonnossa ja olipas kaunista nimittäin kosken kuohut.

 Tuli tehtyä kaappaus. Kaapasin erään vanhan setämiehen. Oltiin äidin kanssa Nautelankoskella ja halusin meistä yhteiskuvan ja sieltähän tulikin sopiva uhri, vanha setämies, joka luuli ensin että halusin hänet äitini kanssa kuvaan kun sain tämän väärinkäsityksen selvitettyä, että tarvitsin kuvaajan enkä mallia niin, setämies yritti väittää etei osaa ottaa kuvaa, no ei haittaa kyllä minä opetan ja laitoin puhelimen papan käteen, en ehtinyt kunnolla äidin viereen kun kuvia alkoi räpsyä, tosin kotona huomasin että suurimmasta oasta puuttui minulta pää. Taisi olla tämä papallekkin uusi kokemus. No onneksi muutamassa kuvassa oltiin äidin kanssa molemmat vaikka pappa ei puhelimeenpäinkään katsonut painoi vai peukalolla näyttämääni kohtaa ja tuijotti meitä tai äitiä jonka viereen oli jo pyrkinyt.


Hienot oli maisemat ja äitikin oli niin reipas ja jaksoi hyvin kävellä vaikka vastassa oli iso ylämäkikin. No laitetaan tähän nyt kirankuvakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti