keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Aina se ei mene niin kuin Strömsöössä.

 Tänään on sitten ollut taas kaikkien aikojen päivä, jos joku voi mennä pieleen niin tänään se on sitten mennyt. Naurattaa nyt jo itseänikin. Kerrotaan tähän nyt vain se osuus mikä koskee koiria. Tänään oli Pilven eläinlääkärikäynti joten heräsimme jo hyvissä ajoissa. Ulkona satoi vettä, joten ajattelin nyt on myös hyvä päivä pestä koira.  Siispä Tosca pääsi pesulle ja siinä sitten meinasi aika loppua. No lähdimme vauhdilla Pilven kanssa kohti Turkua.  Perillä Turussa hiomasin että hemmetti käsilaukku kotona, ei rahaa, ei puhelinta ei avaimia. No juoksin eläinlääkäriasemalle ja sanoin mulla ei rahaa mutta voitteko antaa sen pistoksen nopeasti kun muuten saan pysäköintisakon. Totta kait ja vauhdilla Pilvi sai pistoksen ja juoksin takaisin autolle. Jostain syystä avasin auton takakontin ja mikäs se siellä käsilaukku jossa kaikki tilpehöörit sisällä. Pilvi autoon pysäköinti päälle ja taas juostiin takaisin. He mulla onkin käsilaukku mukana voisin sittenkin maksaa. Sadepäivänäkin näin ihania hymyjä tiskin takana. Ihanaa kun on molemmin puolinen luottamus eläinlääkäriaseman kanssa. Puolessa välissä kotimatkaa muistin, että pysäköinti edellen päällä, kun en ikinä muista katkaista sitä ja suuri piirteinen kun olen veivaan aina varmuudeksi pari tuntia.


Toki pientä lisämaustetta toivat kengät jotka olivat täynnä vettä koska ainoa tyhjä parkkipaikka oli kadunvarsipaikka keskellä järveä koska kaivo ei vetänyt vettä. Kotiin päästyäni minulla oli 15 minuuttia aikaa lähteä uudelleen Turkuun kampaajalle. Ystäväni ehti kuitenkin soittaa, että tilaamani koiranruuat ovat tulleet, no sain kotiin kuljetuksen. KIITOS. Samaan aikaan sain tekstarin, että tilaamani marjatikut koirille oli noudettavissa joten äkkiä liikkeelle ja Liedon kautta kohti Turkua, tietyömaat jarruttivat etenemistä ja valitsemani oikotie ei ainakaan helpottanut perille pääsyä. Olin kampaajalla 30 s ennen aikani alkua. No en myöhästynyt.


Saapas nähdä mihin vielä joudun kun nyt lukee kalenterissa että klo 18 Karjatie 9 Lieto varausnumero xxxx. Ei pienintäkään ajatusta mitä olen varanut, no se selvinnee klo 18. Onhan sattunut kaikki tapahtumat samalle päivälle. Nyt lähden katsomaan millä tavalla voin vielä itseni yllättää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti