maanantai 4. lokakuuta 2021

Eläinten viikko 4-10.10.21

 Olipas eilen hauska koiramainen päivä kun olin päässyt kutsuttuna  viemään virikkeistämisen ilosanomaa kahdeksalle ihanalle leonbergin koiralle. Mikä sopisikaan paremmin eläinten viikon aloitukseksi kun kuvat virikkeistämisradalta. Lemmikille on tärkeää saada virikkeitä ne ovat osa koiran luonnonmukaisia tarpeita, kuten syöminen, kaivaminen, haistelu ja seurallisuus. Nameilla virikkeistäminen on helppo tapa tarjota koiralle hauskoja hetkiä. Toinen tapa on hajulla virikkeistäminen, nenätyöskentely on aina koiralle mieluisaa.

Virikkeistämiskuppi oli suosiossa ja namit hävisivät kupista pitkillä lipaisuilla. Vieressä oleva namityynyt ei taas kiinnostanut  pentuja.



Pallomeri on hauska kun pallo vierivät ja joukosta löytyi pieniä nakkeja.

Hajulaatikoss oli  erikoisia hajuja.

Ämpärit eivät pelottaneet ketään vaan pää työnnettiin rohkeasti ämpäriin.

Tässä kananmunakennojen uusio käyttöä ja koirat tykkää




Kaatopaikka jokaisen koiran unelma.

Keilaaminen on kivaa kun löytää nameja

















Parasta pennuista oli kuitenkin varmasti se, että päästiin yhdessä riehumaan piahlle, siitä ei vauhtia puuttunut. Pieniä vinkkejä kehusanan käytöstä ja pannan koiralähtöisestä pukemisestakin jaettiin. Tässä vinkkejä jokaiselle koiran omistajalle, jospa vaikka eläintenviikon kunniaksi ilahduttaisitte omaa "fifiänne" itse tehdyllä virikeradalla. Aineita radan tekoon löytyy jokaisesta kodista ja vain mielikuvitus on rajana.




1 kommentti:

  1. Ihania kätköjä ja ennen kaikkea ihania leoja <3 Sain itsekin taas koiraterapiaa useamman kerran <3

    VastaaPoista