keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Leivontaa

 Nyt ulkona on se kuuluisa pääkallokeli, mikä varmasti tarkoittaa että pääkallo hajoaa jos ulkona nurin mätkähtää. Sain heti aamulla puhelinsoiton jossa sanottiin topakasti, sinä et sitten lenkille tänään mene. Ystävä on 💓. Koiratkaan eivät ole ulos edes halunneet, äkkiä pissalla käyty ja sitten takaisin sisälle ja sänkyyn ja sohvalle nukkumaan. Todelliset vahtikoirat nämä molemmat.


Kun ei kerran voitu lenkkeillä niin ryhdyttiin sitten leipomaan tuolla airfyer laitteella ja itsellenikin yllätykseksi niin sillä voi tosiaan paistaa kakun 15 - 20 minuuttia ja kakku oli valmis.

Tuo airfryer-laite on kyllä yllättänyt positiivisesti. Minä josta olisi alunperin pitänyt tulla suuren maalaistalon emäntä kun en osaa tehdä mitään ruokaa vähän olen saanut nyt oivan apuvälineen annosten kohtuullistamiseen. Tuohon laitteeseen kun mahtuu oikein mainiosti kahden hengen ruuat ja hävikkiruuan määrä näin vähenee huomattavasti. Nyt ollaan jo tehty, kanaa, kalaa, erilaisia perunoita, jauheliha pihvejä, muffinsseja ja nyt rohkenen kokeilla kakun paistamista.
Kylläpäs on tontut liikkeellä, eilen illalla piipahti tonttu meillä ja tänään portille ilmestyi  tuo ihana jouluukka, joten kiirettä pitää tontuillakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti