lauantai 24. joulukuuta 2022

Tnnelma paloja meidän joulusta

 Taas joulu joutui ja nt on vatsat pömpöllään hyvää ruokaa. Ei kinkkua vaan poroa ja lammasta ja tietenkin kalaa, siitä oli meidän joulupöytä tehty.




Pukkikin oli käynyt kun oltiin saunassa ja jättänyt lahjat kuusen alle. Pukki oli ollut kyllä todella kekseliäs tänä vuonna. Jostain syystä minä sain sukkia siis jarrusukkia ja sitten ihanat leo sukat, sekä nastakengät. Nyt pitäisi minun pysyä pystyssä niin sisällä kuin ulkonakin. 



Pahallekkaan en tuoksu jatkossa siitä pitää huolen ihanan tuoksuinen hajuvesi ja käteni saan pyyhkiä kauniisiin pyyhkeisiin. Ruokakaan ei talosta heti lopu sain myös 60 kananmunaa ja pohjoisen villejä marjoja juotavassa muodossa, lisäksi vielä ihanaa sinappia, olivia, ja viikunahilloa sekä Kreetalaista oliiviöljyä. Palan painikkeeksi sitten glögiä. Mutta eihän joulu lisi joulu ilman suklaata.


Ilta on tummunut yöksi ja ulkona loistavat valot pimeässä yössä, tällä hetkellähän me asumme talven ihmemaassa.




Kaunis lämminhenkinen joulu ihan vain kahdestaan mieheni kanssa. 



2 kommenttia:

  1. Teillä on ollut ihana Joulu, kuvat ovat kauniita ja tunnelmallisia, varsinkin missä Rose´ tarkkailee reviiriään ;) Maisema, jossa olet koirien kanssa voittaisi varmaan palkinnon jossain kilpailussa, kuvassa on kaikki <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauniista sanoistasi. Hyvää joulua sinullekkin. <3

    VastaaPoista