perjantai 27. tammikuuta 2023

Mikä se on koirantyö?

 Mikä se mahtaa olla tuon koiran työ? Onkohan se vartioiminen, pitääkö pitää huolta ettei pihalle saavu vieraita ihmisiä tai koiria tai variksia. Oravistakin pitää huolehtia etteivät liian lähelle uskaltaudu. Vai onkohan se jäjestäminen, pitääkö selvittää mihin se naapurin katti on kävellyt ja mihin tuokin hiiri on piipertänyt. Vai pitäisikö seurata peuran jälkiä.

Voisikohan se kuitenkin olla tuo mamman seurana oleminen sekin on aika raskasta kun se vaihtaa koko ajan huonetta eikä pysy paikoillaan. Tai pitäisikö sittenkin pitää tuota sohvaa paikoillaan ettei se vain liikahda mihinkään. Tai olisiko kuitenkin tärkeintä vartioida noita ruokatynnyreitä ettei vain mamma unohda tuota ruoka-aikaa, siis tosi tärkeää onkin seurta koska kello on ruoka-aika.


Tosi tärkeää on huolehtia tästä talon tuuletuksesta ja sen takia täytyy pienin välein käydä avaamassa noi ovet ulos, että tulee raitista ilmaa sisälle. Silloin mamman suusta tulee paljon sanoja mistä en ymmärrä mitään, mutta varmasti kiittää meitä kun ollaan niin taitavia aukaisemaan ovet. Tässä vain muutama homma mitä pitää hoidella päivän mittaan niin että kiirettä pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti