torstai 12. tammikuuta 2023

Tänään

 Tänään lähdettiin kohti metsää, alku oli todella liukasta, mutta nastakengillä narskuteltiin menemään, Rose´käveli tien reunassa  missä vielä oli hieman lunta ja näin me päästiin metsään missä sitten ei ollutkaan enää liukasta.


Mättäälle oli kiva istahtaa vaikka peppukarvat hieman kastuivatkin. Metsässä piti olla hyvin tarkkana kun siellä on aina noita muita kulkijoita esim. nuo peurat ovat niin jännittäviä olentoja.

Keelan kanssa olemme tehneet sopimuksen, että silloin kun hän ei halua lenkille lähteä niin pakko ei ole ihan oma valinta lähteekö vai haluaako vain viettää aikaa kotipihalla. Tänään kasvattini Lummo oli Hämeenlinnassa  ja sai Funktionaalista eläinterapiaa. Kyllä kasvattaja on niin iloinen kun kasvateista pidetään hyvää huolta ja kasvattien terveydestä pidetään hyvää huolta. Lumohan on kokenut niin paljon vastoinkäymisiä ja joutunut suuriin leikkauksiin tehdessään vauvoja mailmaan. Tässäkin hoidossa oli nähtävissä myös asioita mitä nämä leikkaukset ja vahvat lääkekuurit olivat jättäneet jälkeensä. Lumo oli antanut hoitaa itseään todella hyvin ja sen jälkeen onkin uni maittanut.
Hyvää vointia Lumolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti