maanantai 24. heinäkuuta 2023

Belunan Soleado Beso "Neco"

 Taas soitteli tuuli suruviestiä tällä kertaa rakas Neco nukkui kesätuulen huminaan. Necon voimat uupuivat ja ei auttanut enää apu ihmisten joten omistaja joutui tekemään sen suurimman rakkauden teon päästämään Necon sateenkaari sillan toiselle puolelle Siriuksen tähdelle. Siellä olikin oma kaveri Nöffi odottamassa leikkikaveria.

Kaverukset taas yhdessä.

Necolla oli aivan ihana perhe, perheessä oli koirakaveri, kissoja ja lapsia ja kaikki rakastivat Necoa suuresti. Neco toimi myös luotettavana "sairaanhoitajana" aina tarvittaessa.


Neco harrasti myös hyväntekeväisyys toimintaa Neco oli luonteeltaan aivan kymppi ja soveltui toimimaan myös kaverikoirana.


Necosta kasvoi reipas ja iloinen koira jolla vauhtia riitti.


Necosta kasvoi komea uros ja Neco oli aivan erityisen rakas koska pidän yli kaiken tummista leoista ja sellainen Neco oli tummista tummin. Neco oliBelunan Magic Paloman ja Zapparal´s Frodo Gardogardnerin lapsi (21.10.2015 - 24.7.23). Pentuna Neco sai kaulaansa sininen pannan.


Nöyrimmät kiitokseni Necon perheelle kun huolehditte pikkuisesta Belunalaisestani, rakastitte ja piditte huolta loppuun asti. Kiitos teille. Neco sai luonanne rakastavan kodin ja olitte Necolle paras koti mitä kasvattaja voi toivoa. Suru on nyt suuri, mutta suru muuttaa muotoaan ja kauniit muistot sivuuttavat sen ja Necon tassunjälki säilyy ikuisesti sydänmissänne. Hyvää matkaa Neco.


Nousin päälle iltatähden
avaruuteen kulkemaan.
Anteeks anna, että lähden
Luokses jää muistoni asumaan.
Avaruuden tähtihaasta
tassullani vilkutan
ikiunen ihmemaasta
viestin kerron rauhaisan.
Birgit Ahokas

2 kommenttia:

  1. Lämmin osanottoni rakkaalle kasvattajalle sekä Necon perheelle <3

    VastaaPoista
  2. Lämmin osanotto. <3
    Olenkin Necon elämää Nöffin kanssa aiemmin seuraillut.
    T. Hanna

    VastaaPoista