perjantai 7. heinäkuuta 2023

Kesäloman viettoa

 Kepon ensimmäinen loma viikko alkaa olla lopuillaan ja selvästi koiratkin nauttivat kun molemmat olemme kotona. Tänäänkin on ollut vilkas päivä ja lenkille toki ollaan ehditty vaikka meillä ihmisillä onkin ollut paljon puuhaa.

Rose´lle ei edelleenkään maistu ruoka, tosin eilen söi 500 g broiskun sydämiä mitkä löysin pakastimesta. Tänään ne samat sydämet eivät sitten enää kelvanneet. Välillä pitää piipatakin jostain kumman syystä. Onneksi Keela arvostaa kuitenkin ruokaa ja se häviää hetkessä.


On se sitten kyllä vaikeata olla kun koira ei syö , nimittäin olla antamatta seitsemää eri sorttia ja houkutella ja kuumentaa ja paistaa ja keittää vaikka tietää että kun nälkä tulee koira syö eikä se siinä välissänälkään kuole. Yleensä Rose´n syömättömyys kausi kestää noin reilun viikon ja sitten valeraskausoireet helppaavat. Muistan aina kun ensimmäinen syömättömyys kausi tuli niin ehdin ostaa 5 eri merkkistä nappulaa, valmistaa yrjölänpuuroa, makaroonilaatikkoa, ostaa 5 eri koiran makkaraa, tölkkiruokaa, raakaruokaa ja lopputulos oli Rose´ei syönyt ja sitten kun tuli nälkä söi niitä omia nappuloitaan hyvällä ruokahalulla. Minä kiikutin kaikki turhaan ostamani ruokapussit elänsuojeluyhdistykselle.





Pihaleikit sujuvat yhdessä hyvin ja niitä on hauska katsella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti