maanantai 10. heinäkuuta 2023

Nyt se ehkä alkoi

  Me tehdään remonttia. Klo 09.00 kauppaan valitsemaan keittiön pöytätasoja. Mieheni no mitä otetaan, ehdotan mieleistäni sävyä, no ei me noin tummaa oteta, no mikä on sinun suosikkisi, ei mitään väliä, no entäs tämä sitten ei ei se on ihan kamala, siis ei mitään väliä, no ei tunnu olevan. Jätetään mietintään siirrytään valitsemaan keittiö allasta, komposiitti vai teräs, no otetaanko komposiitti, no jos sä haluat mutta muista sitten että sä sen halusit, no ei oteta sitten otetaan teräs ai pitääkö sen aina olla nelikulamainen, no ei pidä olkoon vaikka kolmio jätetään mietintään. Valitaan nyt edes se hana olisko tämä musta kiva, no ei mustaa, entäs valkoinen, entäs kromi, entäs ihan mikä vaan no ei jätetään mietintään. Siirrytään maaliosastolle, joku vaalea sitten, no onko tämä hyvä ei se on ihan valkoinen, entäs tämä no ei sehän on harmaa no niin jätetään mietintään ja mennään ulos. Päästiin kotiin niin meillä oli yksi neliön kokoinen vanerilevy ja aikaa oli kulunut noin viisi tuntia. Tää remontti ei valmistu ikinä, mutta eihän sillä ole mitään väliä.


Mä tulin nukkumaan tänne pihalle, kun sisällä tapahtuu kummia. Iski on purkanut kaikki kaapit ja mamma on vienyt kaikki tavarat pois keittiöstä onneksi edes jääkaappi on tallella. Sieltä kuuluu koko ajan keskustelua joka alkaa näin nyt sä et yhtään ymmärrä mitä mä sanon. Aivan sama juttu kuin meillä koirilla joskus kun on liian paljon sanoja niin ei ymmärrä yhtään.


Nyt ne suihkutti jotain kamalan hajuista ainett ja kuulemma pesee liat pois no taidan nukkua täällä pihalla on se niin pahan hajuista. Iski on lomalla ja se rentoutuu nyt, on aika moista hommaa se rentoutuminen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti