tiistai 11. heinäkuuta 2023

Remontti osa 2

 Remonttiuutiset osa 2. Keittiön kaapit hiottu ja maalattu sisäosiltaan ei valkoisella eikä harmaalla vaan väri oli höyhen ja ihan yhdessä päätettiin. Kaapiston ovien maali ostettu väri cactus, ja yhdessä päätettiin. Sitten käytiin varmuuden vuoksi Bauhausissa, K-raudassa ja Ikeassa. Kaikki tervehtii K raudassa ja Bauhausissa kuin vanhoja tuttuja, enkä kyllä ihmettele. Kun tästä huomautin miehelleni niin hän katsoi minua hämmästyneenä ja sanoi niin varmaan kun sä olet niin erikoinen tyyppi. Tasojenlevyt myös valittu ja kun sanoin että valittiin sitten kuitenkin aika tumma niin vastaus oli sä halusit, niimpä niin, no olen kyllä tyytyväinen. Eniten olen kuitenkin tyytyväinen siihen että alkaa vakuuttavasti vaikuttaa remontilta.

Niin ja löysin aivan ihanat uudet vetimet oviin ne olivat todellinen löytö. Remonttipäivän päätteeksi odottivat kurkut ja tomaatit sekä kukkaset kastelijaansa ja minä toivoin sadetta no ei satanut. Oli todella kuuma päivä ja onneksi meidän pihalla on koirille sellainen varjo missä viihtyvät kuumalla molemmat.




Luonnon tarjoama päivänvarjo ja sateella toimii myös sateensuojana. Kaikki meidän koirat ovat oivaltaneet tämän puun hyödyntämisen. Syksyllä kun puusta alkaa pudota piikkipalloja joissa ovat siemenet niin usein makaavat koirat puun alla ja selkään tipahtelee kastanjoita. Koirat eivät ole koskaan yrittäneetkään syödä noita kastanjoita jotka ovat lievästi myrkyllisiä isoina annoksina nautittuna.


Tuntuu että nyt on päivän työt tehty ja hipsin makkarain puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti