sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Töleiri päättyy

 Harryn työleiri hiljenee, hän lähtee töihin. Tänään ehdimme vielä laittaa tuon eteisen ja sisääntulon uuteen uskoon. Mitä sitä maalia tuhlaamaan kun voi maalata. No pari pikku hommaa on vielä tekemättä ja ne varmaan hoituvat ensi viikonloppuna toivoo hän. Mutta on sitä muuallakin tehty rankasti töitä.


Väsynyttä on porukka Jessen ja Päivin lomaleirilläkin. Yksi nukkuu ankka suussa  yksi nukahti syliin ja kolmas on valloittanut koko sohvan itselleen. Porukka on nukahtanut suihkun raikkaana oli kuulemma pesupäivä.


Rose´voi jo hieman paremmin, tänään ei ole enää nukkunut koko päivää puun alla vaan aamupäivän osallistui meidän kanssa tekemiseen. Hauska kun meillä koirat eivät ole tulleet keittiöön ja nyt sitten Rose´lla on lupa tulla niin kaksi päivää seisoi ovi aukossa vain etutassut keittiössä vaikka kuinka houkutteli ei tullut. Tänään marssi ihan oma toimisesti keittiöön ja kävi makoilemaan lattialle kun syötiin aamupalaa. Rose´ei myöskään ole haukkunut kertaakaan  Keelan jälkeen, mutta tänään rajavartija ilmoitti muutamalla haukulla olevansa hereillä kun vieras koira meni tietä pitkin ohitse. Rajoja hän ei vielä ole tarkistanut mutta päivä päivältä piristyy. Tänään Rose´myöski meni ensimmäisen kerran nukkumaan omalle pedille on nukkunut nämä yöt Keelan pedillä. Olen niin iloinen, että Rose alkaa selvitä syvistä vesistä.

2 kommenttia: