keskiviikko 31. tammikuuta 2024

Aina syvällä sydämessäni

💖 Tänään sain hakea Keelan muistotaulun jonka on taiteilija Heidi Ynnilän  Art_Ynnilä tekemä. Otin viime vuoden puolella häneen yhteyttä nähdessäni hänen teoksiaan tuolla Liedon kukkakupan seinällä. Löysimme todella nopeasti yhteisen sävelen ja hän lupautui toteuttamaan minun toiveeni Keelan muistotaulusta.

Tuossa katkelma sähköpostista jonka taiteilijalle lähetin.

Asiakkaan toiveet:
”Minulla on ollut koira jonka nimi oli Keela ja se tulee intiaani tarustosta ja tarkoittaa Niin kaunis, että vain taiteilija voin sen kauneuden vangita. Tuo on juuri se asia mikä teoksissasi minua kiehtoo tuo ääretön kauneus. Luettelen nyt muutamia asioita mitkä pyörivät päässäni jotta saan niiltä rauhan nämä ovat vain epämääräisiä ideoita ja näitä ei todellakaan tarvitse käyttää teoksessa tai sitten niitä saa osittain käyttää. Suojelusenkeli - koiraprofiili - tassu- sydän -kulta. Saat täyden vapauden toteuttaa teoksen”

Upea työ ja niin paljon tunnetta täynnä. Nöyränä kiitän taiteilijaa joka on pystynyt vangitsemaan teokseen sen kaiken kaipauksen ja rakkauden mikä on omassa sydämessäni. Uskomatonta miten hyvin taiteilija osasi aistia minun tunteeni, ajatukseni ja kaipaukseni ja kietoa sen kaiken kultaisen hunnun sisään. ❤ Todella aina ikuisesti sydämessäni. ❤

2 kommenttia: