perjantai 5. tammikuuta 2024

Pakkasen torjuntaa

 

Mitäpä sitä muuta keksisi kuin lapasen tekoa, sillä lailla sitä pakkasta torjutaan. Nyt on harkinnassa pitäisiköhän Rose´lle ostaa vielä fleesetossut ennen kuin siirrytään nahkatossuihin tuli jossain sellainen juttu silmiini, että ne olisivat koiralle parhaat.


Kyllä siellä pihalla "parta huurtuu", mutta ei se tahtia haittaa. Rose´on viisas koira olen aina tiennyt sen mutta taas yksi todiste lisää. Rose´han on kulkenut ovista ihan itsekseen ja meillä on aina ovet selkosen selällään. Viikko sitten keskustelin Rose´n kanssa ja selitin että mamma kyllä jäätyy korpuksi jos avaat ovet koko ajan, että voisitko pyytää ulos niin varmasti tulen ja päästän. Aivan uskomatonta Rose´ei ole avannut viikkoon ovia kertaakaan, pyytää ulos raapaisemalla ovea kerran ja jää sitten odottamaan. Ihana koira ei halua minun jäätyvän.



2 kommenttia:

  1. Aivan ihania lapasia, mistä nuo ihanat kuviot löydätkin? Rose´ sitten, oli jo pentutarhassa oma persoonansa, onneksi oli tyttö, niin ei päätynyt meille. Olette niin ihana pari yhdessä <3 Marja

    VastaaPoista
  2. Aina jostain tulee malli eteen ja sitä pitää kokeilla. Rose´on ihan omaa luokkaansa ja minähän toivoin jotain pientä haastetta ja sitä sain. Minun ruusunnuppuni on ihana.

    VastaaPoista