tiistai 30. tammikuuta 2024

Valeraskaus

 Rose´on tukevasti valeraskaana, hyörii levottomana , piippailee ja hoitaisi pehmoleluja joita ei normaalisti noteeraa mitenkään. Ruoka ei maistu ollenkaan vaan piilottaa ruuan. Ainoa asia mikä maistuu ovat marjatikut onneksi niitä onkin nyt kotona.


No pelkillä marjatikuilla ei kuitenkaan voi kovin pitkään elää ainakaan minun mielestäni. Tuolla valeraskaudellakin on tietenkin tarkoituksensa, mutta näyttää kuitenkin ottavan koiran voimille. Valeraskaus kestää 1-3 viikkoa ja muistan aikoinaan meidän Turrin jolla se jäi päälle eikä loppunut ollenkaan ja Turri oli ihan mahdoton repi petivaatteet ja patjat sängystä ja hoiti kaiken irrallisen kuten TV:n kaukosäätimet ja kännykät jne. Silloin päädyimme strilisoimaan Turrin ja se helpotti koiran olon ja valeraskauksia ei enää tullut.


Tänäänkin käytiin lenkillä jotta ajatukset saataisiin hieman muihin asioihin. Ulkona olikin paljon hajuja nuuskittavaksi. Ongelma on tuo liukkaus ja jouduttiin kävelemään pitkin maantietä joka sentään oli hiekoitettu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti