tiistai 9. tammikuuta 2024

Metsän leikkiä

 Tänään metsä oli niin leikkisällä tuulella, että itsellekin tuli niin hyvä mieli. Kun kuljimme metsässä niin puut heittelivät lunta meidän niskaamme eli me oltiin lumisotaa puiden kanssa. Välillä tuli sellaista hipsukkalunta roppa kaupalla ja välillä pamahti kunnon lumipallo niskaan. Aurinko paistoi ja oli taas niin kaunista.


Metsäleikin jälkeen lähdettiin Rose´n kanssa Auran Tassupuotiin ostamaan fleesetossuja kun pakkaset kuulemma tulevat takaisin ja  sieltä löydettiinkin kauniit pinkit tossut.


Nyt saa pakkaset tulla me ollaan varauduttu, alkaa olla tossuja joka lähtöön. Rose´taas yllätti minut, kun päästiin kaupalle, jossa ollaan käyty ennenkin niin Rose´päätti ettei mennä sisälle no vaikka kauppias tarjosi herkkuja niin ei auttanut. Tehtiin sitten uusi suunnitelma kauppias piteli Roseá ulkona ja ovi oli sepposen selällään ja minä menin liikkeeseen sisälle ja kävin lattialle istumaan niin voi mikä riemu kun Rose´ryntäsikin sisälle liikkeeseen. Saatiin ostokset tehtyä  ja lähdettiin kirpputorille ja ei mitään ongelmaa. No päätettiin että mennäänpä sitten uudelleen kauppaan ja ovi auki ja lopsis sisälle ei mitään ongelmaa. Taas saatiin herkkuja, joten olipas niin hauska päivä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti