torstai 11. tammikuuta 2024

Lenkillä

 Ajoitus on kaiken A ja O , nimittäin kun lähdet koiran kanssa aamusta lenkille niin joku toinenkin on päättänyt lähteä juuri samaan aikaan. Jos lähdet puolen päivän paikkeilla niin onpas joku muukin päättänyt lähteä samaan aikaan jos lähdet iltapäivällä niin eikös siellä ole joku vieras sessekin juuri samaan aikaan. Tässä alueella liikkuu noin kolme koiraa ja ihmeellistä että aina osutaan samaan aikaan. Tänään mentiin sitten peräkkäin naapurin koiran kanssa, mutta me päätettiin poiketa metsän siimekseen ja siellä olikin mukavaa ei tuulikaan käynyt kun puut suojelivat. Ei minua tietenkään haittaa nuo muut koirat, mutta hymyilyttää vain tuo ajoitus.


Tänään me päätettiin taistella joulukuusi ulos ja olipas joulukuusi kiintynyt meihin kun ei millään olisi halunnut lähteä ulos. Mutta ehkä selvisin siitä voittajana ja kuusi meni ulos mutta mutta ....



Hieman jäi mietittymään oliko tämä voitto vai tappio minulle. No hieman lohdutti se, että joka paikassa oli myös glitteriä, koska olin sitä siroitellut pöytäliinalle lasilevyn alle, ja yksin kun touhusin niin tempaisin sitten liinan sieltä lasilevyn alta niin hassu juttu että ne glitterit levisi ympäri huonetta ja nyt jo ympäriasuntoa, ei auttanut imuroinnit. Hauska päivä kaiken kaikkiaan kohta on joulu saatu purettua, vielä muutama liina kun vaihtuu niin sitten homma on valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti