lauantai 6. tammikuuta 2024

Yllätys

 Kiva kun on kovat pakkaset voi siivota rauhassa kun ulkona ei voi viihtyä niin kauaa. No päätin että siivoan nuo koiratarvikkeet ja samalla tämän ns. työhuoneeni 10 neliöä. Samalla sain kuningasidean poistaa yhden kaapin huoneesta, joka tosin oli täynnä tavaraa. Mutta helpostihan nuo muutamat tavarat uuden paikan löytävät.

Samalla kun nyt siivoan niin voi siirtää tuon kirjahyllyn toiselle seinälle, no ainoa pulma oli että se pitää tyhjentää kun ei liikahda mihinkään, ei muuta kuin hommiin. Koiranpantojakin löytyi aikamoinen kokoelma tarkalleen 53 ylimääräistä + sitten Rose´n pannat, mutta niitähän ei lasketa.


Lisäksi  koirien lääkekaapista löytyi  73 kpl eri kokoisia ruiskuja.


No hyvähän se on olla muutama varalla. Sitten löytyy useita viilennysloimia koiralle, no niitä ei nyt varsinaisesti tarvita. Voi mitä kaikkea muutakin löysin mutta siitä mieluummin vaikenen. Nyt odottaa apteekkiin vientiä vanhentuneet koirien lääkkeet, paperinkeräykseen tosi paljon tarpeetonta paperia ja jäteautoa sitten tosi suuri säkki. Niin ja ainakaan ei siitä jää kiinni ettei koiran kynnet tulisi leikatuksi 12 kynsileikkuritkin löytyy ja joka kokoa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti