maanantai 1. kesäkuuta 2015

181 kertaa

Tänään ollaan taas touhuttu uusia asioita pentujen kanssa, sillä tänään aloitettiin maistelemaan nappulaa ja hyvin sekin tuntui maistuvan pennuille jauhelihalla ja vellillä höytettynä. Tänään kupeista syöminen alkoi jo sujua hienosti.  Joku varmaan ihmettelee miksi jokaisella pennulla on oma kuppinsa, se johtuu siitä, että haluan opetaa pennuille heti alusta lähtien, että ruuasta ei tarvitse kilpailla eikä sitä tarvitse koskaan puolustaa, sillä se ruoka mikä on kupissa se on juuri sinun ruokasi. Usein jos pennut syövät yhteisestä pentukupista niin pentu oppii hotkimaan ja ahmimaan koska pentu yrittää saada mahdollisimman paljon ruokaa syödyksi ja usein pentu sitten kotonakin puolustaa kuppiaan ja luitaan. Ruoka on koiralle tärkeä resurssi, sillä se pitää pienen eläimen elossa.




 Tänään avattiin taas seuraava pesuaine paketti ja laskin huvikseni kuinka monta koneellista olen pessyt pyykkiä tämän kolmen viikon aikana ja luvuksi tuli 181 koneellista ja 10,2 kg pesupulveria, ei ole helppo työ pesukoneellakaan ja kiitos myös kuivausrummulleni, joka joutuu hyrräämään samassa tahdissa ainakin sateen sattuessa.




























 Tänään myös harjattiin kaikkien pentujen turkit ja siitä pennut pitväkin kovasti. Matolääkettäkin nautittiin ja se ei ollut pentujen mieleen edelleenkään. Taiga on nyt sitä mieletä, että lapset kuolevat nälkään, joten joudun nyt lähtemään laittamaan lapsille ruokaa ja kuvien tekstit jäävät teidän mielikuvituksenne varaan.

1 kommentti:

  1. Voi apua, mä en kestä! Noi on niin mahdottoman suloisia! :)

    VastaaPoista