sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kesäpäivä.

 Rudolfin emäntä kertoo:
Elikkäs oltiin eilen Pieksämäen näyttelyissä Rudolfin kanssa. Hylätty tuli sen hampaan takia mikä niin pelotti ja jännitti. Mutta koska arvostelu oli aivan täydellinen muuten niin laitetaan se tähän: " Tyypiltään erinomainen aikuinen uros jolla oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä ylälinja. Hyvä vahva luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Erinomainen eturinta. Oikeat pään mittasuhteet ja otsapenger. Oikea-asentoiset korvat. kaunismuotoinen kuonon selkä. Vaaleat ruskeat silmät. Rikkonainen maski. Leikkaava purenta. P2 ylhäältä oikealta puuttuu. Koira liikkuu erinomaisesti ja erinomainen karvanlaatu. Koira hylätään hammaspuutoksen vuoksi." Tuomari harmitteli kovasti tuota hammasta, sanoi että on ROP koiran ainest.
Ihana Rudolf, kiitos Jonna kuvista.

Rudolf on tosi komea poika ja vain tuo hammaspuutos estää menestymästä näyttelyissä.  Nämä ovat harmittavia asioita kun niitä ei voi etukäteen tietää, siis noita hammaspuutoksia, mutta onneksi Rudolfin kodissa arvostetaan ihan muita asioita ja Rudolf on heille se rakkain ka kaunein koira. Onnea kuitenkin hienosta arvostelusta.
 Sitten tänään Paloma pääsi luonnetestiin, itse en valitettavasti päässyt mukaan, mutta kiitos Tarja kivoista kuvista. Tässä tuomarin mielipide Palomasta.
Tässä näitä Paloman luonnetestikuvia ja arvostelu... Leikki ei oikein sujunut, kuten kuvasta näkyy - toisessa kuvassa on Paloman jaloissa pallo,  Lankisen sanoin "koira, joka ei missään tapauksessa ole pehmeä, mutta jonka mielestä maailmassa ei ole mitään pahaa. Ei kannata mennä tämän kanssa nakkikioskijonoon paitsi jos käyttää tätä bunkkerina, koirasta puuttuu aggressio täysin. Mutta sen verran itseriittoinen, että tietää, ettei tarvitse hötkyillä. Kyllä tämä kannattaa viedä mukanaan kotiin." Kuvat eivät ole testinetenemisen kannalta loogisessa järjestyiksessä. Paloman tulos oli 83 pistettä, mikä on minusta oikein hieno pistemäärä.
Mies hyökkää kohti koiraa, joka ei usko mitään pahaa tapahtuvan, vaan katselee mitä ihmettä mies touhuaa.
Kun on kiltti niin on kiltti

Palloleikit eivät kiinnostaneet
 
Kelkka tulossa ja matkustaja kyydissä

Outo kelkka, jossa hyypiö kyydissä, ei pelota.
Kohta tapahtuu
Lisää outoja tyyppejä.
Mitähän seuraavaksi tapahtuu
Ja sieltä tulee ryöstäjä
Nyt lähti rahat
Tuomarin sanallinen arvio.
 Paloman pentutestissä aikoinaan on jo korostettu voimakkaita hyväntahtoisuuseleitä ja me henkisyyttä, eli koira luottaa voimakkaasti ihmiseen. Ei ole hätkähtänyt mörköjä pentunakaan niin miten ne nyt isonakaan pelottaisivat. Paloma oli myös laukaisuvarma, eli ei hätkähtänyt ampumista.
Sitten pentulaan, jossa on vietetty kesäpäivää syöden, vedessä lotraten ja nukkuen ja tietenkin leikkien. Tänään on nautittu uutta herkkua nimittäin banaania ja se vasta olikin hyvää. Vielä pentuja odottaa yksi uusi kokemus, nimittäin vaahtokylpy. Huomenna sitten matkustetaan eläinlääkäriä tapaamaan ja se on varmasti jännittävää.
Ruokalistalla oli kirannappulaa, naudanmahaa, banaania ja piimää

Maisuu

Palvelijat lisää ruokaa se loppui jo

Conan

Ruokaa ruokaa ruokaa

Cara

Siskokset Cara ja Keela

Kamala ääni, KePo käyttää trimmeriä

Koska loppuu

Hyvä nyt päästiin nukkumaan

Kahden puolen ovea. Punainen tyttö on oppinut avaamaan tuon haan mikä piti ovea paikoilleen lukituna.

Illan varjoon himmeään.

Lopuksi tähän Pillin ja Pullan aamutervehdys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti