keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Luopumisen tuskaa

Kuinka onkaan vaikea luopua kaikesta mitä on kerännyt ja ainakin kaikesta missä on koiran kuva. Olen kerännyt vuodesta 2003 asti koiramme lehtiä, lemmikkilehtiä, leolehtiä, kissafani lehtiä, metsästäjä lehtiä, Canis lehteä ja lisäksi muutaman vuoden kasvattajalehtiä. Tänään sitten päätin, että en tässä elämässäni ainakaan ehdi niitä uudestaan lukea joten niiden on aika mennä. Sitten myös päätin siivota kaikki paperit missä on koirankoulutusohjeita, ruokintaohjeita, ihan mitä vaan ohjeita jotka liittyvät koiraan. Joitakin ihania arkiston aarteitakin löytyi ja niistä en tietenkään voinut luopua. Voi olla että huomenna menen ja tyhjennän tuon lehtiroskiksen ja säästän kuitenkin nuo lehdet.

Onneksi naisella on oikeus muuttaa mieltään. En ole koskaan ollut mikään valjaidenkäyttäjä ihminen mutta täytyy sanoa, että siinä suhteessa olen muuttanut mieleni, Rosén kanssa kun olen käyttänyt valjaita niin ompa helppoa kulkea villinkin koiran kanssa.
Rose´lla on karvanlähtö pahimmillaan ei tunnu loppuvan tuo irtokarvan määrä ollenkaan.  Koira on puolet hoikempi eikä näytäkkään enää punkerolta.
Jonain kauniina päivänä Rosé pääsee pesulle ja toivottavasti loput irtokarva irtoaa silloin.
Kevät on täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti