tiistai 14. huhtikuuta 2020

Pilvi

Pilvi oli tänään sydänultrassa ja ultraajana toimi  Italialainen kardiologi Andrea Gladuli (Eläinlääkärin tutkinto ,v. 2001 Parma, Italia.
Master degree (MS) in Small Animal Cardiology, Torino Italia, vv. 2003-2005.
Kardiologian jatko-opintoja Cornell Yliopisto, Ithaca NY, USAssa.
Eviran (Elintarviketurvallisuusviraston) laillistama eläinlääkäri vuodesta 2012.
Kardiologin erikoislääkärinä vuodesta 2012 alkaen.

Olen tehnyt tutkimustyötä ja kirjoittanut julkaisuja alan tieteellisiin lehtiin. Erityiset mielenkiinnon kohteeni ovat elektrofysiologia, rytmihäiriöt, Holter, autonomisen hermoston vaikutus rytmiin, ARVC boksereilla ja sydämen vajaatoiminnan hoito.
Jäsenyydet: European Society of Veterinary Cardiology (ESVC).

Vapaa-aikanaan Andrea lenkkeilee ja käy elokuvissa. Perheeseen kuuluvat poika Daniel ja kaksi kissaa Wendy ja Tarsisio.)

 Pilvellä todettiin mitraaliläppävuoto, johon Pilvi sai lääkityksen. Pilven sydän oli myös suurentunut. Seuraavana ohjelmassa on Pilven hammashuolto, koska Pilvellä on yksi katkennut hammas, joka on poistettava. Pilven on ensin syötävä kaksi viikkoa sydänlääkkeitä ja vasta sitten Pilvi voidaan rauhoittaa. Tällä hetkellä anestesia riski on kohtalainen, mutta olen kuitenkin päättänyt että hammas täytyy saada pois koska se on kivulias ja voi aiheuttaa pahankin tulehduksen Pilven suuhun.
Lisäksi Pilven ruokaan pitää lisätä Omega-3 (Nutrolin Senjor) rasvahappolisää. Lisäksi Pilvellä ei saa käyttää pantaa, koska Pilvellä voi olla myös henkitorven ahtauma. Jospa näillä sitten taas mennään eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti