tiistai 25. lokakuuta 2022

Sadepäivä

 Miten tehdä sadepäivästä vielä masentavampi, no kun kantaa pinon silitettäviä pyykkejä, lakanoita, pyyhkeitä ja vaatteita ja alkaa silitystyön. Siinä sen päivän saa sujumaan mahdollisimman ikävällä tavalla. Kun sain ikävän pyykkivuoren hoideltua niin päätin ilahduttaa itseäni ja mikäpä se ilahduttaisi mahdollisimman paljon no tontut tietenkin. Kaivoin kaikki 100 joulutonttua tai voi siinä joukossa olla saunatonttu ja kotitonttu sekä riihitonttukin ja nyt ovat tontut vallanneet olohuoneemme. KePo mene melkein sanattomaksi siis toit joulukoristeet lokakuussa, no voihan tontut laittaa vaikka heinäkuussa jos siltä tuntuu. Koirista oli ainakin ihan ok että tontut laitettiin esille.


No katsotaan minkälainen päivä huomenna meitä odottaa ja mitä huomenna keksitään, virtaa koirilla ainakin luulisi olevan kun ovat nukkuneet koko päivän.


Sitten vielä Rosén silmäkulmasta löytyi se kesän kolmas punkki ja se olikin päässyt tosi pulleaksi. Mistä ihmeestä sekin nyt on löytynyt. Täytyy ehkä katsoa tuo omakin sänky tarkasti kun Rosé on nukkunut siellä koko päivän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti