sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Sunnuntaina ihan pihalla

 Aina sanotaan, että jos koiran käytös muuttuu niin silloin on syytä ottaa yhteyttä eläinlääkäriin. Jos olisin tätä noudattanut niin tänään olisi pitänyt ottaa kolme kertaa yhteys eläinlääkäriin. Ensimmäiseksi Keela kieltäytyi aamulla  lähtemästä lenkille samaa suuntaan kuin Rosé ja KePo ja niimpä me sitten lenkkeiltiin eri puolilla metsää ja kohdattiin vasta lenkin loppupuolella.


Seuraavan kerran jotain outoa tapahtui päivällä, kuulin outoa ääntä ja riensin katsomaan mistä ääni lähtee ja mitä ihmettä Keela joka ei ota edes ruokaa pöydästä oli ottanut kirjeen pöydältä ja repi ja tappoi sitä. No kirje oli entinen mutta vahinko, että laskun tiedot on kuitenkin koottavissa maksu kuntoon.


No lähdin siivoamaan tuota sotkua ja sillä välin Keela oli käynyt levittämässä roskapussin pitkin keittiön lattiaa, eikä siinä pussissa ollut mitään syötävää vain pelkkää kuivaa roskaa. Nyt en enää tiedä mitä täällä oikein tapahtuu.





Pihallakin tuo meno on ollut aika reipasta. Aivan ihanaahan se on kun lapsi leikkii vai voiko  kohta 8 v leoa kutsua enää lapseksi. Mutta hauskaa pitää olla se on pääasia. Tänäänkin tehtiin pihatöitä koska ne eivät tässä osoitteesta lopu siitä pitävät huolen  vaahterat, koivut, hevoskastanjat ja omenapuut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti