lauantai 27. toukokuuta 2023

Parsaklaanin kennelin synttärit

 Tänään oli ilo päästä viettämään parsojen 2 v synttäreitä ja Parsojen lisäksi paikalla oli Lumo äiti ja Parsojen täti Hehku ja setä Vega (Lumon sisarukset). Hieno aurinkoinen päivä vastaanotti vieraat ja Belunan ohjelmatoimisto oli saanut ilon järjestää hieman ohjelmaa. Ohjelmassa oli Suurmestari tyyppinen se mikä ei ole kielletty on sallittu kilpailu ja aiheena oli koiran kanssa mökkireissulle. Toisena sitten kisailtiin tiedossa.



Toisessa kisassa oli siis tarkoitus kerätä mukaan mökille tavaraa seuraavien vihjeiden avulla: Koira on sekaravintoa syövä peto -  koiran lajityypillistä tekemistä on haistelu, kaivaminen ja pureskelu - ajattelen aina koirani parasta - ÄLÄ mene siitä mistä aita on matalin. Monelle kilpailijalle tarttui mukaan tavaraa jota ei ehkä olisi siellä mökillä juurikaan tarvittu ja taisipa joku unohtaa eväätkin.










Tietokilpailun voittaja oli Tiimi Dempe ja Mökkireissun voittaja oli tiimi Hero ja kennelien välisen kilpailun voitti Parsaklaanin kennel mutta heti kakkosena tulivat Belunalaiset. Palkinnot olivat huimat ja Marja-Liisa oli tehnyt ison työn niiden keräämisessä sponsoreina toimivat: Liedon lihakauppa Lihaliike Jokinen Pia Pharma Oy Muovitukku Pala petfood Buddy Best friend Repolar ( Abilar vet) Tessu, K-Market Rusko ja Mari mahtavine piirakoineen.


Päivä oli hauska ja kiitokset kaikille osallistujille oli mukava viettää päivää kanssanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti