lauantai 13. toukokuuta 2023

Porvoossa ja Keelan synttärit

 Porvoon reissu tehty ja olipas taas tapahtumarikas reissu laineet lyövät vieläkin yli laidan kun "kissanaiset" pyörähtivät Porvoon markkinaelämässä.

Markkinoille matka käy

Julkkiksiakin oli  tullut paikalle.

Tuossa kuvassa tuo jonka alushousut eivät näy on minun äitini ja toinen joku Marylyn. Kun koko päivän kulkee markkinoilla tarvitaan tietenkin markkinamakkara.


Kaikenlaista kommllusta meille sattui mutta jääköön ne kertomatta, mutta jos eräs pahimmista kommelluksista saa onnellisen lopun niin sitten kerron sen se selviää maanantaina.

Perjantaina vietettiin meidän Keelan syntymäpäivää ja toki muidenkin Orenda pentujen. Kortit ovat selvästikkin menneet perille koska olen saanut kiitoksia. Terveisistä tulee niin hyvä mieli ja uskon että Arja ja Amos eivät pahastu vaikka sulkaisen  heidän tervehdyksensä koska kasvattaja on niin onnesta soikeena luettuaan kirjeen.

Hei!

Kiitos syntymäpäivän muistamisesta. Olet ihan uskomaton kasvattaja. 🏆
Kortissa oli ihana kuva Rosesta.

Amos on edelleen oma ihana itsensä ja ilahduttaa meitä päivittäin, vaikka toki ikä alkaa jo vähän painamaan.

Hauskaa on, että lähes aina Amos lähtee mielellään metsälenkille, mutta joskus sitten päättää ettei nyt halua lähteä ja saat kävellä vaikka kilometrin ihan itseksesi ja tämä ei tontin rajalta liikahda.

Vanha herra saa tehdä, kuten tahtoo ja me mennään sitten sen mukaan. 😁

 Eniten tuo taitaa nauttia, kun me puuhaillaan pihalla ja saa olla mukana seuraamassa meidän touhuja.

Niin hauska koira ja niin paljon iloa se on tuottanut joka ikinen päivä. Kiitos ihanasta koiran pojasta!

Aurinkoa ja leppeitä toukokuun tuulia!

Terv.  Amos ja Arja

Voiko kasvattaja enempää toivoa , ei voi kun on niin ihania koteja pennuilleen aikoinaan löytänyt. Sitten Oliverin terveiset kasvattajalle.

Terkkuja synttärisankarilta ja kiitos kortista ❤️ se nuuskuteltiin ja kuolattiin oikein perusteellisesti. Omppu voi hyvin, on vekkuli oma itsenä vaikka liikkuminen on välillä melko hidasta. Korvien töhnäily tuli vaivaksi taas kun kelit lämpeni, mutta muuten terveysasiat pysynyt samassa kuin talvella. Ihanaa että meillä on tällainen lempeä papparainen ❤️🥰





Kyllä hymy on herkässä Oliverilla kun on juhla rusettikin kaulassa.


Sitten hurmaava neitokainen Tara joka on kuulemma kauniisti harmaantunut.

Myös Liam nauttii kesästä ja rakkaan perheensä huolenpidosta.
 Meidän oma Keelamme nauttii kesästä ja tekee juuri niitä touhuja mitä milloinkin huvittaa. Nukkuu minun kainalossani, kiusaa Roseá nauttii hyvästä ruuasta ja on mukana kaikesssa mitä tapahtuu.






Onnea rakkaat Orendat vielä tätäkin kautta. Olette kaikki rakkaita.

1 kommentti: