sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Puppujussi loikkaa

 Tänään minä lähdin pupujussi jahtiin ja koirat odottivat kiltisti KePon kanssa. Nähtiin pellolla kuusi pitkäkorvaa karkeloissa, juoksivat kilpaa ja ympyrää ja pitihän se yrittää saada video niistä, mutta kovin jäivät kauaksi.

Sinne se mamma lähti pupujahtiin.

Ollaan oltu pihalla koko porukka, kylvetty auringonkukkia peltoon ja kylvetty herneitä istutuslavoihin, Perustettu oma alppiruusupuisto. Se on ollut minulla haaveena yli 20 vuotta, mutta aina on ollut sama syy miksi ei ole voitu istuttaa alppiruusuja ja syy on ollut koiranpentu, koiranpentumme ovat olleet sitä mieltä ettei mitään istututuksia tarvita. Nyt Rose´kin on sen ikäinen ettei enää ole kiinnostunut.


Me istutettiin yhdessä noita alppiruusuja.

Kuinka osuikaan silmääni tässä yhtenä päivänä Puksipuun eli koiranpuuntaimi ja tietenkin sen ostin. Tiesin ettei sitä voi istuttaa ulos ennenkuin yöpakkaset helpottavat, mutta joskus kannattaisi tutustua hieman tarkemmin noihin taimiin ennen ostopäätöstä


Kaunis, vihreä ja haisee kissanpissalle, jos olisin lukenut hieman selostetta ennen ostoa olisin tuon tiedon saanut.  Ihmettelin miksi meillä sisällä yhtä´äkkiä haisee kissanpissa vaikka ei ole kissaakaan no selvisi se se on koiranpuu. No positiivistä on se, että kissaikävä kyllä helpotti hieman tuota tuoksua haistellessa. Luulen että kohta istutan tuon taimen pihalle vaikka olisi kuinka kylmä on se sen verran voimakas tuo tuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti