keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Vihertää

 Luonto on niin vihreä ja elinvoimaisen näköinen, vihreyttä piristävät keltaiset ja valkoiset kukat. Kylmää ja setta on tänääkin ollut tarjolla mutta kevät etenee kuitenkin. Koirien kanssa suunniteltiin tänään mitä kaikkea kukkia aiotaan istuttaa pihalle. Koirat olivat ihan samaa mieltä kuin minä, että paljon kukkia laitetaan.  Ihana katsella kun Keela on niin pirteä ja leikkii pihalla hippaa Rose´n kanssa. Meidän ihana seniori koira. Minäkin leikin tänään, "Jumppa-Pirkko" yllättää.






Kaikenlaista härpäkettä löytyy kotonakin, mutta alkuverryttelyn jälkeen lähdin kuitenkin salille 😂. Olen aina luullut että en ole sali-ihminen, mutta kuin vahingossa pääsin tutustumaan kuntosalille ja kaksi kertaa se vaati kun olin myyty, se onkin kivaa puuhaa ja olen nyt yrittänyt käydä 2-3 kertaa vkossa salilla. Lieto tarjoaa hyvät liikunta mahdollisuudet ja onhan se kiva kuunnella niitä ihmisiä siellä salilla kun uutena menee joukkoon niin onkin sitten huomion kohteena kun vakikäyttäjät ottavat selvää mikä eukko se nyt on salille tiensä löytänyt.


Keela tykkää makoilla pihalla tuolla sohvalla, siinä pysyy kuivana vaikka satelisikin vähän. Roseá ei sade haittaa vaan makoilee sateessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti