perjantai 30. elokuuta 2024

Ei voi kuin ihmetellä

 Ei voi kun ihmetellä tätä ihmisen eloa ja ihmiskehon rapistumista, mutta tärkeimmät ensin. Minca voi paljon paremmin, kakka on alkanut jo hieman kiinteytä 💖, olen niin onnellinen siitä.

Raskasta tuo sairastuminen nyt pitää levätä kun alkaa helpottaa. Ukkonenkin kävi kylässä ja vei sitten mukanaan puolesta talosta sähköt ja rikkoi meidän nettisisäverkon. Vikaa ei ole saatu paikallistettua. En koskaan ole kuullut niin kovaa paukahdusta mikä kuului, onneksi koirat eivät pelästyneet. Mutta ei tässä vielä kaikki, kävin tänään silmälääkärissä kun noilla laseilla ei oikein meinaa nähdä mitään. No sehän oli selvä että kaihi molemmissa silmissä. Siis ihminen rapistuu ja hajoaa pala palalta, ensin luut ryhtyi hajoamaan, sitten meni kuulo ja nyt vielä näkö ja ulkonäkö onkin jo mennyt aikoja sitten. Tässä taas tämän päivän kuulumiset.

3 kommenttia:

  1. Voi Arja kulta, tämä on elämää, minultakin leikattiin molemmista silmistä kaihi täällä ollessani sekä umpisuoli. Silmäleikkauskin meni aivan hyvin, joten sitä ei kannata pelätä. Mutta on sinua nyt "rangaistu" todella paljon, en voi kuin toivottaa jaksamista, koeta levätä nyt ensi alkuun tuon kaiken raatamisen jälkeen <3

    VastaaPoista
  2. Halaus Arja sinulle!
    t. Hanna

    VastaaPoista
  3. Kiitos olette ihania, kyllä minä aina selviän.

    VastaaPoista