perjantai 2. elokuuta 2024

Vierivä kivi ei sammaloidu

 Niinhän sitä sanotaan ettei se kuuluisa vierivä kivi sammaloidu, mutta ei kyllä sammaloidu tuo Mincakaan. Tänään hän on ollut hyvin puuhakas. Aamulla lähdin ensin Rosen´ kanssa lenkille se oli rentouttava kokemus, yritettiin hieman lievittää tuota vauvakupla oloa. Nyt kun lelut on viety pois niin Rose´piippaa Mincalle ja se villitsee Minca ihan ylikierroksille. No Mincaa ei nyt kuitenkaan piiloteta.

Vähän on mieli matala olo.

Sitten oli Mincan vuoro ja tuolla pienellä maantien pätkällä sitten Minca päätti, että autot ne ovatkin jotain tosi kivaa mihin voi hyökkiä, ihan uusi juttu, aiemmin autot saivat ajaa rauhassa ohi. Autoista selvittiin ja lähdettiin tuonne peltotielle ja ajattelin että päästän hieman juoksemaan vapaana. Sekin oli virhe. Mincalla oli kyllä hauskaa mennä viipotti joka suuntaan ja korvat olivat vain koriste. Luoksetulosta ei tietoakaan ei edes pientä muistoa ja ja lopputulos oli se että sukelsi tuonne pellon mutaojaan, ei ollut sitten enää valkoisia tassuja. Kylvyn kautta kulki tiemme ja sekin oli sitten yksi sirkustapahtuma.









Sitten voikin mennä päiväunille kun oli ollut niin hauskaa. Tämä ilta paljasti Mincan salaisuuden, huomasin että Minca meni tuonne varastotilana olevaan koppiin.Meillä on säilytetty tuossa kopissa mm. kukkaruukkuja ja multasäkkejä. Nyt siellä oli noin 60 -100 kpl tyhjiä multasäkkejä odottamassa kompostimullan valmistumista. Tänään huomasin Mincan hakevan kopista säkin ja kun se oli revitty menin katsomaan koppiin ja ei ole todellistakaan kopissa oli täysi kaaos Minca oli repinyt ihan kaikki säkit riekaleiksi vain yksi oli ehjä se oli puolillaan multaa. Ei ole ennen tätä päivää tuonut kopista ulos yhtään säkkiä on vain omiin nimiinsä käynyt puuhastelemassa kopissa sillä kerralla niitä ei ole revitty oli niitä niin paljon. Varmaan ollut tosi hauskaa. Ei tarvitse niitä säkkejä käyttää.










Onneksi ilta koittaa tälle päivälle tapahtumia on ollut riittävästi.


1 kommentti:

  1. Kasvattajamammalla riittää omat kiireensä joka päiväksi, vaihtelua riittää sekä yllätyksiä!

    VastaaPoista