torstai 1. elokuuta 2024

Minca 6 kk

 Tänään Minca täytti puoli vuotta, onnea kaikille sisaruksille. MInca sai synttärilahjaksi elämänsä ensimmäisen hieronnan. Toki myös Rose´sai nauttia hieronnasta. Sovittiin, että Minca odottaa kun Rose´hierotaan ja katselee miten tulee käyttäytyä. Minca päätti kuitenkin ottaa reilun tunnin unet että jaksaa sitten olla energinen.





Kun aamulla kerroin Rose´lle Mari tulee kohta niin koira ampaisi portille odottamaan. Rose´todellakin osaa nauttia tuosta hieronnasta ja hänet saadaan hyvin hoidettua. Mincakin oli hetkittäin ihan rauhallinen, mutta välillä piti käydä tarkistamassa mitä Rose´tekee ja pusuja piti tietenkin antaa, Mari kuorutettiin rakkausliisterillä. Pentuaika kuluu niin nopeasti nyt jo puolivuotias pikku Minca. Pentuajan muistoksi teetin Mincasta taulun ja se on mielestäni enemmän kuin onnistunut.

Tämän teoksen hain tänään päivällä postista ja kiikutin kehystäjälle.

Tämän taulun noudin sitten iltapäivän lopulla kotiin. Kiitos Mari Juuti Art.

Taulussa kukkiva Sveitsin alpeilla kukkivat edelweiss-kukat eli alppitähdet. Mari Juuti Art on taiteillut useita koiriani ja aina teokset ovat olleet todella kauniita ja onnistuneita. Olen jo useamman päivän ihmetellyt miksi Rose´haisee ihan maalle, mullalle ja tänään se selvisi Rose´olikin tehnyt vauvapesä jonne hän oli vienyt lehmälelun ja sitä hän kävi siellä maakuopassa hoitamassa. Voi Rose´taas on valeraskaus vieraanamme ja kaikki lelut laitettu pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti