lauantai 24. elokuuta 2024

Mincan näyttelypäivä

 Tänään lähdettiin tapaamaan kasvattajaa Mäntsälän pentunäyttelyyn samalla tavattiin Mincan siskoja ja veljiä. Aamulla lähdettiin liikkeelle ja Rose´jäi kotimieheksi herkkujen kanssa. Päästiin Mäntsälään ja ensimmäiseksi muistin, että kakkapusseja pitää ottaa mukaan. No tungin taskuun kolme kappaletta.  Oltiin tuskin päästy autolta mihinkään kun ensimmäinen kakka tuli, matka jatkui ja toinen kakka tuli ja sitten vielä hetken päästä kolmas kakka. Tässä vaiheessa tiesin, että olisi ehkä kannattanut ottaa koko rulla mukaan. Jatkettiin matkaa ja nähtiin tuolla siskot ja veljet hengailevat siis sinne, tosin matkalla Minca löysi jonkun hihnan ihan vain ohi mennessä, no saatiin hihna pois ja matka jatkui. Voi riemua samannäköisiä kavereita minä se hypin ja pompin tulkaa kaverit leikkimään no ei kaverit oikein innostuneet kun he olivat rauhallisia ja ihmettelivät mitä tuo räyhä-sisko puuhaa. Minca reuhoi hihnaa, riehui lelun kanssa ja löysi ympäriltään tavaroita joista sitten palauteltiin ja ihmeteltiin kenen ne oikein on. Minca on tosi taitava löytämään tavaroita, valitettavasti ne on aina jonkun toisen. Kun Minca ei enää muuta keksinyt ryhtyi hän heiluttamaan lannetta pojille kun ei ilmeisesti saanut tarpeeksi huomiota veljiltä. Kehässäkin pyörähdettiin ja taas saatiin kokemusta. Minca sai hyvän arvostelun.


Sitten onnitellaan Merriä ja Sistaa Merri hienosti VSP ja KP ja SIsta ROP ja KP. Kasvattaja sai vielä KP kasvattajaluokastakin.

Sitten parhaita paloja ja tunnelmia. 

Merri VSP ja KP ONNEA

Minca seisoo

Tässä se riittävä askelpituus

Ikäisekseeen hyvin kehittynyt runko

Yhteiskuvat ihan mun lemppareita

Saisko sen namin jo


Mun karvamato

Kyllä me seisottiin kauniisti

Taas ihana yhteiskuva

Ylpeä kasvattaja Sista ROP ja KP

Merri katsoo, että sieltä se sisko taas tulee.

Sista



Merri

Olipas kiva päivä ja ihana nähdä muita pentuja. Paras "arvostelu" oli tänään kun kasvattaja sanoi, olen niin iloinen, että juuri teillä on tuo pentu. No luulen että jokainen oli sitä mieltä kun katseli Mincan touhuja Minca ei hyydy koskaan vaan toimintaa pitää olla. Meille niin rakas Minca aivan ainutlaatuinen spesiaali pentu joka on virtaa täynnä. Ei ehkä ihan mailman helpoin mutta hieman erityiset pennut ovat minun kohtaloni ei se Rose´kaan koskaan ole ollut ihan tavallinen leo. Kiitos kasvattajalle herkuista ja kiitos myös tästä upeasta tynnyristä ja pannasta minkä hän toi meille Sveitsistä.


Joskus meinaa ihan pikkuisen mennä sähläämiseksi, mutta onneksi vain vähän. Kiitos kaikille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti