lauantai 3. elokuuta 2024

Sirkus kävi Ylöjärvellä

 Valmistelut alkoivat jo eilen illalla. Sain ajatuksen , että kun lähdemme Mincan kanssa ensimmäiseen pentunäyttelyyn niin Rose´n on kivempi olla ulkona tarhassa kuin sisällä. No mutta säätiedotuksen mukaan on sadetta luvassa ja kun Rose´ei ole ollut pitkään aikaan tarhassa niin en muistanut meneekö sateen sattuessa koppiin vai ei. No ei muuta kuin sanoin Harrylle tarha pitää kattaa niin ettei Rose´kastu. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja tarha katettiin. Olin tähän rastiin tyytyväinen. No Ylöjärvelle luvattu koko lauantai päiväksi sadetta joten koska olin myynyt näyttelytelttani, koska en koskaan enää tarvi sitä niin jotenkin asiaan pitää varautua. Pussitin kaikki tavarat muovi pusseihin varasin isoja jätesäkkejä mihin voi reput pudottaa lämmintä vaatetta (fleese) päälle. Nurmikenttä siis pakko laittaa liukkaudenesto kengät koska en voi kaatua, no on vain talvi sellaiset joten talvikengät jalkaa eihän se haittaa koska pysyy jalatkin märässä lämpimänä. Mukaan pakattiin myös sadetakit, sateenvarjot, vaihtovaatteet. Samalla reissulla toimimme meille unohtuneiden vaatteiden palautuskuljetuksena. Ensimmäisenä pysähdyttiin Käpäläväessä viemässä meille unohtunut takki. Äkkiä piti myös päästä Käpsyn kirppikselle voi aikaa oli aivan liian vähän. 

Ihana paikka täällä sataa nameja lattialle.

Kiitos ne oli hyviä voin ottaa lisää

Mari mä söin ne kaikki.

Ja taas sataa nameja.




Tällaisen ihanan laukun ehdin löytää pikakäynnin aikana, kuva ei tee oikeutta on todella kaunis helmikirjailtu, kuin uusi laukku ja huimat 1,50 maksoi. Suosittelen, ihana siisti paikka missä paljon hyvää tavaraa ja ennen kaikkea ystävällistä auttavaista palvelua. Kiitos Mari. Sitten meillä oli treffit serkkuni kanssa raviradalla, hän ei ollut koskaan aikaisemmin käynyt koiranäyttelyssä ja nyt hän kyllä hallitsee koiranäyttelyn alkeet.

Minca yrittää parhaansa hurmatakseen Tuulikin.









Ja sitten siihen säähän, se oli kuuma ja aurinko paistoi ja pisaraakaan vettä ei sitten satanut koko aikana, nurmikko täysin kuiva, onneksi oli liukkauden estotalvikengät ja lämpimät vaatteet, minä olin läkähtyä. No päästiinhän me kehäänkin juoksemaan, minusta se sujui yllättävän hyvin.




Enempää kuvia ei ole koska Harry otti hänestä nämä riittivät no voi olla että hän oli oikeassa, mutta me jatketaan treenaamista. Ei tullut kultaa eikä kunniaa, mutta ainakin kokemusta.

No kyllä minä suurinpiirtein ole tyytyväinen tuohon arvosteluun jostain voisin olla erimieltä, mutta minähän en ollutkaan tuomari joten en ole pätevä asioita arvioimaan. Oma koiran esittäminen olisi saanut olla paljon parempaa taidan olla ruosteessa. Sitten alkoi kotimatka tai oikeastaan lupasimme viedä serkkuni kotiin joka siis asuu Ylöjärvellä ja jaksoi  olla mukanamme seuraamassa näyttelyä. Ei muuta kuin tavarat kasaan ja autolle. Päätin antaa Mincalle ruuan ennen lähtöä, no ei maistunut ruoka oikein, joten nostinpa sitten ruokakupin auton katolle ja viereen Mincan hihnan ja onnistuimmehan me sitten lähtemään ajamaan kuppi ja hihna katolla. Matkaa oli 4 km ja 4 liikenneympyrää ja kun saavuimme kohteeseen niin tilanne oli edelleen tämä.

Loppumatka sujuikin sitten rauhallisissa merkeissä Minca nukkui, no menomatkalla olikin jo syöty talouspaperirulla tai ainakin silputtu ja jostain kaivettu minun hanska ja sekin oli kokenut kovia. Tapahtumarikas päivä. Nyt saunaan ja Rose´lla kaikki hyvin ja Minca nukkuu.

1 kommentti:

  1. Pysytte kyllä virkeinä ja nuorekkaina, kun teillä on nämä koirat <3

    VastaaPoista