tiistai 13. elokuuta 2024

Minca vie mua 6-0

 Kyllä tuo pentu on ovela. Aamulla kun on lenkin aika niin olen pyrkinyt viemään lenkille vuorotellen välillä pääsee Minca ensin ja välillä Rose´, mutta Minca on sitten oppinut että tiettyyn aikaan aletaan suunnittelemaan lenkkiä niin parkkeeraa itsensä tuohon  eteiseen ja alkaa raapia hihnaa seinältä. Ei auta herkut ei auta yhtään mitään millä liikahtaisi pois jotta pääsisi Rose´ensin lenkille. Siirtäkää ei enää jaksa tuota 50 kg mihinkään. Joten tänäänkin sitten kävi niin että Rose´ joutui odottamaan että Minca lenkkeili ensin vaikka olisi ollut Rose´n vuoro. Kun lenkki on tehty niin sitten suostuu jäämään ihan hyvin kotiin.


Kun Harry tulee töistä ja on syönyt niin hänellä on tapana ottaa pienet päikkärit sohvalla vaan eipä onnistu enää. Kun Harry nousee ruokapöydästä nousee myös Minca ja suunnistaa sohvalle mihin käy pitkin pituuttaan. Jos keittiön portti jää auki niin vauhdilla Minca suunnistaa olohuoneen sohvalle ja heti sinne päästyään kadottaa kuulonsa.


Tänään ihmettelin mitä Rose´ravaa edes takaisin kun tapaa nukkua tuolla rinteessä olevalla lavitsalla ja katsella kuka kulkee tiellä kävi aina, mutta tuli takaisin heti. Vihdoin älysin lähteä mukaan katsomaan mikä nyt on vialla ja sehän selvisi oitis. Minca oli käynyt ja kakannut keskella Rose´n makuu lavitsaa. No puhdistettiin alusta ja nyt voi taas tarkkailla mailman menoa.

Kaunis syksyinen päivä taas illassa ja aika hiljentyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti