lauantai 1. huhtikuuta 2023

Aurinkoa aurinkoa

 Tänään saimme nauttia auringon hellimisestä ja saimme runsaasti D-vatamiiniä. Aamulenkin jälkeen aloimme KePon kanssa suunnitella puun kaatoa ja koirat saivat osallistua suunnitteluvaiheeseen mutta kaato vaiheen aikana he siirtyivät sisätiloihin.





 Olemme nyt kaataneet pihlata 5 isoa puuta, koska ne ovat vaikuttaneet, että he eivät ole ihan kunnossa ja hallitsematon kaatuminen pitää pois sulkea. KePosta on tullut hyvin taitava puun kaataja ja puut ovat kaatuneet juuri siihen mihin suunnitelma on ollut. Koirat ovat seuranneet asian toteutumista .


Mennäänpä sitten Keelan kuulumisiin. Voisi kuvitella, että kaikki olisi hyvin, mutta ei ole. Keelan vasemmassa reidessä sisä pinnalla on ihomuutos.


Eikä tässä vielä kaikki, sillä Keelan vatsasta ovat kaikki karvat irronneet ja suonet näkyvät ihon läpi hyvin selvästi.


TÄssäkin oli ollut jo tarpeeksi, mutta ei tänään huomasin että Keelan selkärangan kohdalla ihossa pitkällä matkalla on myös ihomuutoksia.


Olin tänään yhteydessä taas Keelan omaeläinlääkäriin joka on Keelaa hoitanut  Keelan sairaushistorian ajan, eli hän tuntee Keelan hyvin tarkasti. Keela sai maanantaiksi ajan ja hänelle tehdään muutamia kokeita erilaisten asioiden pois sulkemiseksi, palaan tähän kun tiedän enemmän. Ainoa asia mitä en pysty Keelalle kertomaan on se, että miksi hän ei saa syödä koko päivänä. Toivottavasti saan sen anteeksi. Olen itse kyllä todella huolissani nyt Keelasta, mutta kaikkemme teemme, että Keela tulisi parempaan kuntoon ja syy monelle oireelle löytyisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti