sunnuntai 9. huhtikuuta 2023

Pääsiäinen

 

Ompa ollut kaunis pääsiäinen ja toivottavasti vielä jatkuu huomennakin. Aivan ihanaa seurata kuinka heti kun lumi on sulanut niin pienet vihreät taimet nostavat päätään.




Ulkona taitaa olla enemmän vihreää kuin mitä minun rai-ruoho vadillani, joka valmistuu varmasti vasta ensivuodeksi.

Päivät ovat menneet nopeasti yhdessä olon merkeissä, mutta minulle tapahtui hassu asia, sillä minä ostin ikkunapesurin ja eilen ajattelin, että kokeilenpa pestä yhden ikkunan kun ei malta odottaa pääsiäisen yli. No siitä se ajatus lähti, tuli sitten pestyä kaikki ikkunat ja kun ikkunat oli puhtaat niin valoa tuli sisälle ja kaikki pölyt sitten näkyivät, ensin vaihdettiin lakanat ja tuuletettiin petivaatteet ja kappasvaan pölyä olikin sitten joka paikassa ja matotkin näyttivät likaisilta  no onneksi oli puhtaita mattoja vaihtareina. Eihän tuo ikkunanpesu aikaa vienyt vaan nuo oheistoiminnot, siirrä sohvat sängyt pöydät, jotta pääsee lähelle ikkunoita. Tulikin sitten kahden päivän suursiivous. Äitikin kysyi, että onko minulla arkena niin kiire etten ehdi siivota kun pitää pääsiäisenä siivota. No ei ole mutta nyt vei homma mennessään.


No kyllä koirienkin kanssa ehdittiin ulkoilemaan ja kaikessa he olivat mukana.



Illan suussa sitten vielä laitettiin grillikatos kuntoon jotta kesä voi tulla.


Vielä huominen päivä saadaan viettää pääsiäistä ja huomenna ei todellakaan siivota vaan pääsen tapaamaan erästä nuorta koira herraa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti