maanantai 10. huhtikuuta 2023

Treeniä

 Ja niin on sitten pääsiäinen vietetty ja aika hienolla tavalla tämä saatiinkin päätökseen. Sain pitkästä aikaa pitää näyttelytreenejä eräälle ihanalle  Hero-pojalle. Hero on jo harjoitellut alkeita ja nyt päästiin ensimmäisen kerran "tosi toimiin" juoksemaan vähän ulkona.


Rakennettiin KePon kanssa näyttelykehä, tuo punainen on pönttö-tuomari. Ennen kehään menoa harjoiteltiin hieman ravia, hieman meinasi Heroa kiinnostaa kaikki muu enemmän kuin namit kupissa, oli niin paljon kiinnostavia hajuja. Herolla on kaunis liike.


Nuoren koiran kanssa saa olla tuntosarvet herkillä ettei teetä liikaa toistoja , sillä jos homma on tylsää niin koiran mielestä sitä pitää elävöittää  erilaisilla konsteilla. Toki koirasta voisi olla kivempaa osallistua temppukursille 😂.


Seisominen sujuu Herolta hienosti ja huomaa, että sitä on harjoiteltu. Aivan upeaa. Sitten vähän kopeloitiin joka puolelta, hampaiden näyttö sujuu hienosti ja pallit saa kokeilla ja muutenkin kopeloida.



Me opetellaan selviämään kehässä ilman nameja vain sanallista palkkaa tarjolla, mutta kun treeni on ohi sitten saa herkkupalkan hienosta työstä. On aivan upeaa ohjata koirakkoa jossa kumpikin on motivoitunut hommaan ja ohjaaja jaksaa kuunnella minua ja tehdä siten kun neuvon. Tulee niin hyvä mieli. Kuumuus asetti tänään myös rajat sekä ihmisille, että koiralle ei kukaan jaksa tuntitolkulla ravata kuumassa auringossa, eikä se ollut treenin tarkoituskaan. Hieno treeni kiitos kun sain osallistua. Sitten ne kotitehtävät, sillä ainahan koulusta läksyjä annetaan 😊.


Aamupäivä menikin toiselaisessa treenissä kun KePon kanssa vietettiin laatuaikaa puukasalla. Klapi kone hyrräsi ja valmista syntyi, kivaa puuhaa tuokin. Ei tule aika pitkäksi tässä talossa, aina löytyy pientä puuhaa.




Päivän päätteeksi mekin olimme ansainneet palkinnon ja hyvältä maistui.


Hieno pääsiäinen vietetty ja nyt kohti arkipäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti