perjantai 14. huhtikuuta 2023

Keeluska

 Tänään Keela kävi tikkien poistossa, tikit saatiin hyvin poistettua, lääkäri kävi muutenkin tarkistamassa Keelan voinnin ja kunnon. Keela oli ihan oma itsensä ja antoi kaiken tapahtua. Selän kohteet olivat parantuneet hyvin ja ne puhdistettiin ruvesta ja tikeistä.


Tuota ihomuutosta on ilmestynyt myös muualle Keelan iholle kylkiin ja muuallekkin selän alueelle, mutta ne ovat vielä hallinnassa ja niitä tarkkaillaan ja olen heti yhteydessä eläinlääkäriin jos jotain suurta muutosta pahempaan tapahtuu. Ongelma on peppu, koska se ei mene umpeen ei sitten millään, saatiin taas uusi antibioottivoide kuuri.

Me ei kuitenkaan luovuteta vaan yritetään taas päivä kerrallaan mennä eteen päin. Keelan sairastaessa on saanut huomata, että on monia ihmisiä jotka välittävät minun pikkuisestani, kyselevät kuulumisia ja etsivät tietoa millä voisivat auttaa meitä. Keela on niin ihana koira ja kimpale puhdasta kultaa. 💖 Kiitos kaikille jotka elätte mukana tätä Keelan ja minun elämäää.



Nyt alkaa kesäloma sukkien kutomisesta ja aletaan panostamaan pihan siivoamiseen, kasvihuoneen valmisteluun uusia asiakkaita varten ja odottamaan että kesä saapuu.

2 kommenttia:

  1. Paljon jaksamista teille! Tämä on kurja vaiva ja parantuminen voi kestää hyvinkin kauan.
    Keelalle suukko!
    Hanna

    VastaaPoista
  2. Keela kiittää. Välillä tuntuu niin toivottomalta, mutta pakko tästä on selvitä.

    VastaaPoista