keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Aurinko on täällä

 Lämmintä ja aurinkoista päivää on vietetty koirien kanssa. Rosé on nähnyt tänään pulun lenkillä ja oli aivan vama, että sen hän pyydystää, mutta ei sitten pulupaistia tullutkaan kun sillä olikin siivet ja se lensi pois. Rosén mielestä kaikkialla liikkuu joku pyydystämisen arvoinen ja muut koirat ovat sitten ihan ihmeissään kun eivät tiedä mikä tuoksu se taas Rosén nenään tulee.


Löydettiin me Rosén kanssa kesän ensimmäinen leppäkerttukin.


Sitten mennään taas Parsaklaanin pentukuulumisiin. Minähän olen vähän niin kuin "kummitädin" ominaisuudessa seurannut näiden pienten elämää. Siitä on muutamille ihmisille, jotka seuraavat blogiani tullut väärin käsitys ja he ovat lähettäneet minulle pentukyselyjä. Valitettavasti minulla itselläni ei siis ole pentuja vaan pennut ovat tuolla Parsaklaanin kennelissä ja sielläkin kaikki pennut ovat löytäneet kodin itselleen. Tänään nuo muruset täyttävät kuusi viikkoa. "Juhlapäivää" on vietetty leikkien ja hyvää ruokaa maistellen. Niinhän sitä sanotaan että leikki on koiranpennun työtä. Pennut ovat innostuneet kun "kumitäti" vei eilen sanomalehtiä pissa-alustoiksi ja jostain syystä pennut ovatkin ymmärtäneet, että lehdet pitää silputa mahdollisimman pieniksi palasiksi.

Tässä vain istuin ja tämä lelu pyötyi ihan itse.

Päiväunilla

Pentukasa

Eikös olekkin kaunis tuo minun karvani.

Nyt alkaakin sitten viimeinen täysi viikko ennen pentujen luovutusta ja ensi viikolla onkin sitten paljon tapahtumia, on eläinlääkäriä, pentutestiä ja sitten ne ratkaisevat päätökset kuka pennuista pääsee mihinkin kotiin. Kodit odottavat pentuja tietenkin malttamattomina päästäkseen nauttimaan pentujen terävistä pikku pikku hampaista ja pienistä lätäköistä joita ilmestyy välillä sinne sun tänne.

Kohta täältä tullaan


1 kommentti:

  1. Ihania! Voi kun me odotetaan meidän pikku tyttöä<3 terveisin Kokot

    VastaaPoista