torstai 15. huhtikuuta 2021

Nyt jo melkein

 

Ehkä jo huomenna he avaavat silmänsä.
Muistan kun muutimme yli 20 v sitten tähän ihanaan asuin paikkaan, niin ajattelin aivan ihana tontti, niin helppohoitoinen ei tarvitse paljon haravoida kun on paljon havupuita. No haravointi ei sitten lopu koskaan havunneulasia, oksia, käpyjä risuja, kuusen oksan pätkiä ja kaikki potensiin miljoona kertaa miljoona. Onneksi näiden havupuiden joukossa löytyy koivuja ja isoja vaahteroita sekä hevoskastanjoita että on sitäkin lajia ainakin syksyllä haravoitavana. Ei tarvitse enää villasukkia väkertää kun voi viettää päivänsä tuolla raikkaassa ulkoilmassa koirien kanssa. Koirat ovat kyllä hyviä työnjohtajia.

Hyvä mamma hyvin jaksat työntää kottikärryä

Sitten ne Parsaklaanin pikku Parsa terveiset. Pentuhuoneeseen kuuluu pelkkää hyvää, ruoka maistuu, kasvetaan ja leikitään ja kuulemma joku pikku hammaskin iskeytyy silloin tällöin palvelijoiden varpaisiin. Pennut kuulemma tykkäävät kovasti villasukista. Pentuhuoneessa on aloitettu penturuuasta luopuminen ja siirtyminen varsinaiseen pennun ruokaan, se on sujunut mainiosti ja uusikin ruoka maistuu hyvin. Pentuperheet ovatkin jo saaneet tietoonsa mitä ruokaa kasvattaja toivoo heidän pennuille syöttävän.  Ruokinta on hyvin tärkeä osa koiran pennun kasvua. Jotta koirasta kasvaisi hieno terveluustoinen ja hyvä kuntoinen aikuinen on syytä noudattaa kasvattajan ohjeita ruokinnan ja liikunnan suhteen. Kolme asiaa kun on kunnossa niin kaikki hyvin 1. koiralla on parhat mahdolliset perintötekijät terveiltä vanhemmiltaan 2. Oikeanlainen ruokinta. #. Oikeanlainen liikunta. Näistä kolmesta asiasta on koira rakennettu, kirsikoiksi siihen sitten voidaan lisätä koiralähtöistä koulutusta, harrastamista ja huolehtimista, että koiralla on lajityypillistä tekemistä.

Kuka avasi ikkunan? Täällä on kylmä

Minkä ihmeen pentutelineen palvelijat on tänne tuoneet? No se on tuoli ei pentuteline.

Sanokaa yksikin hyvä syy miksi ei pissapapereiden päällä voi nukkua?


1 kommentti:

  1. Tosi kiva lukea päivittäisiä pentukuulumisia. Meidän perheessä aina ensimmäisenä päivityksen bongannut vinkkaa heti muille, että taas on uusia juttuja ja uusia kuvia. Ihanan jänniä ja malttamattomia päiviä elellään, kun oman pienen kotiutumiseen on enää muutama päivä <3.

    VastaaPoista