keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Sataa ja paistaa

 Onneksi ehdimme tänään lenkkeillä ennenkuin taivas alkoi heitellä vettä, räntää, lunta ja vettä ja nyt paistaa. Aamulla kuitenkin päästiin metsään, käytiin myös Toscan kanssa katsomasa käärmeiden pesäpaikalla oliko siellä liikettä, mutta kun aurinko ei paistanat niin ei käärmeitäkään näkynyt, hyvä niin.

Sitten päivä jatkuikin erilaisissa merkeissä ja lähdin yksin retkelle, sanotaanko vaikka penturetkelle. Kun saavuin kotiin, niin minua nuuskittiin niin tarkkaan että ei koskaan. Käteni nuoltiin moneen kertaan. Taisivat koirat luulla, että olin piilottanut sen tuoksun lähteen jonekkin puseron alle.

Ihana pennun tuoksu

Hei hulinaa.

Minulla oli ilo olla tänään kuvaamassa noita kullanmuruja ja mielestäni aika hienoja pääkuvia sainkin tosin mallit olivat ihan parasta A-luokkaa. Kuvissa on pieni vihje minkä väristä pantaa pentu kantaa, vihje voi olla hyvinkin pieni.

Prinssi

Prinssi

Prinsessa

Prinsessa

Prinssi

Prinsessa

Prinsessa

Prinssi

Prinsessa

Prinsessa

Olisin voinut viettää vaikka kuinka kauan tuolla pentulassa on se sen verran ihana paikka ja kun ei tarvi edes siivota voi vain nauttia pentujen ihanasta tuoksusta ja leikkiä niiden kanssa. Olen ihan myyty.

Näihin on ihan pakko rakastua.

Paljon onnea jokaiselle pentuselle viisi viikkoa tänään täynnä pentuelämää ja onnea kasvattajalle, hienosti olet pentuja kasvattanut. 

1 kommentti: