perjantai 16. huhtikuuta 2021

Kesä tulossa

 Tänään tuntui jo selvästi, että kesä taitaa olla tulossa ja mikä sen ihanampaa. Sen huomasi selvästi kun aamulla lähti lenkille normi aikaan noin klo 9 niin kuin jokainen aamu niin selvästi koira alkoi  jo läähättää joten tein sitten sellaisen ratkaisun että Tosca ja Keela pääsivät samaan aikaan ettei kolmas lenkki menisi niin pitkälle päivään.


Lenkki sujui mainiosti vaikka aina jännittää jospa jänis hyppää polulle kun on kahden kanssa niin tietää, että voimat eivät riitä kahden koiran pysäyttämiseen. Onneksi puput pysyivät piilossa. Keelan korvatulehdus ei meinaa laantua vaan hiivaa on taas selvästi enemmän, onneksi ihana eläinlääkärini kirjoitti meille lisää lääkettä, jospa se tästä helpottaisi.


Sitten pentuhuoneen kuulumiset Parsaklaanin kennelistä. Sielläkin on nautittu auringon lämmöstä ja nautittu ulkoruokinnasta.




Ihanaa viikonloppua kaikille.

1 kommentti:

  1. Hei ja aurinkoiset viikonloput täältä Ruskolta. On niin ihana lukea sinun kirjoituksia ❤ omista koiristasi sekä pennuista. Täällä odotellaan niiiin paljon tulevaa perjantaita! Tuntuu vaan, että aika matelee aina hiljempaa �� Kirjoituksesi auttaa paljon odotukseen. Viikon päästä olemmekin aloittaneet uuden päivän pikku poitsun kanssa ❤ Perhe on taas kokonainen rakkaan poitsulin myötä.

    Ihanaa viikonloppua, perjantaina näemme ❤

    VastaaPoista